CUTREMURĂTOR Tânăra din Giroc care lupta cu cancerul ca să îmbrăce rochia...

CUTREMURĂTOR Tânăra din Giroc care lupta cu cancerul ca să îmbrăce rochia de mireasă A MURIT. Ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

ionela iovita

„Vreau o șansă să trăiesc și eu, îmi doresc să trăiesc, consider că mai am multe lucruri de făcut. Măcar un an să mai trăiesc ar fi suficient, pentru mine contează” – aceasta a fost dorinţa sfâşietoare, în luna februarie a acestui an, a Ionelei Ioviţă, o tânără de 33 ani din Giroc diagnosticată cu cancer abdominal în stadiul cel mai avansat. Ionela şi-ar fi dorit din tot sufletul să se mărite, să îmbrace rochia de mireasă, dar şi să aibă un copil. Din păcate, astăzi, tânăra a pierdut lupta cu această boală cruntă.

Ionela a murit pe un pat de spital din Germania, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de înlăturare a tumorilor, la finalul căreia avea mari şanse să se vindece definitiv. Săptămâna trecută, Ionela a fost operată de două ori, dar lucrurile nu au mers aşa cum ar fi trebuit, au apărut mai multe complicaţii, iar starea ei de sănătate s-a agravat.


Astăzi, după două zile în care se afla în stare critică, inima Ionelei Ioviţă a încetat să mai bată. Acum, tânăra din Giroc va fi îmbrăcată în rochie de mireasă doar în sicriu.

ionela iovita

„Din păcate şi cu durere în suflet, Ionela azi a cedat să mai lupte. Dumnezeu a decis să nu o mai lase să sufere şi a luat-o lângă el. Pentru mine a fost cea mai puternică fată. Nela va fi îngerul nostru păzitor şi frumos care ne va veghea de acolo sus. Dumnezeu s-o odihnească în pace şi sper să îşi găsească liniştea sufletească”, a scris o prietenă a Ionelei pe Facebook.

Vă reamintim că numeroşi oameni cu suflet mare s-au mobilizat, în ultimele luni, pentru a strânge fondurile necesare pentru tratamentul şi operaţiile de care Ionela Ioviţă avea nevoie pentru a primi o şansă la viaţă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.