Informatica Timișoara rămâne în coasta Devei după un meci aprig disputat cu...

Informatica Timișoara rămâne în coasta Devei după un meci aprig disputat cu Dunărea Călărași. Peste ce probleme au trecut bănățenii

0
DISTRIBUIȚI

informatica - calarasi (5)

Alb-violeții de pe parchet și-au revenit după primul eșec suferit în Liga I. Informatica Timișoara a dispus azi de Dunărea Călărași după un spectaculos 5-3 în condițiile în care antrenorul Robert Lupu s-a confruntat cu mari probleme de lot.

Timișorenii nu au putut miza azi nici pe Al-Ioani, suspendat. Cum lista de accidentări era deja numeroasă, lotul pentru duelul cu Dunărea a fost destul de redus numeric. Informatica nu a început rău și Janjic marca primul gol după trei minute din meci. Un nou șut de la distanță, peste alte trei minute, de această dată al lui Călugăreanu, a făcut ca tabela să indice 2-0. Imediat însă oaspeții au redus din diferență prin antrenorul-jucător Marian Șotârcă. În minutul 15 Călărașiul a reușit chiar să egaleze, prin Tomescu. Dar înainte de pauză gazdele au revenit în avantaj grație reușitei lui Novoselac.

Partea a doua a fost la fel de palpitantă.


Mai ales că la opt minute de la reluare Novoselac e eliminat după un duel cu Șotârcă. Informatica nu a făcut însă pasul înapoi și a punctat pentru 4-2 prin Rakic (min. 32). Kostic a redus din nou din diferență pentru gruparea de la Dunăre, pentru ca scorul final să fie stabilit de Janjic. Înainte de ultimul gol Matei a irosit o penalitate, acordată pentru a șasea greșeală de echipă a vizitatorilor.

Tg. Mureș e lider cu 28 de puncte, dar Deva și Informatica, cu câte 27 de puncte, au două partide în minus (câte 10 jocuri disputate).

CS Informatica Timișoara: Iancu – Matei, Lupu, Janjic, Rakic, Dumitru, Călugăreanu, Novoselac.

Dunărea Călărași: Moldovan – Movileanu, Plugaru, M. Șotârcă, Tomescu, Rotaru, Tarța, M. Ștefan, R. Radu, D. Ion, Kostic.

Antrenorul-jucător al Informaticii Timișoara, Robert Lupu, e mulțumit că echipa sa și-a revenit după eșecul de sub Cetate și, totodată, își va recupera o parte din absenții de azi. ”Știam că vom avea un meci foarte dificil, și cu Târgu-Mureș au făcut egal săptămâna trecută. Au o echipă bună, au încurcat-o și pe Deva, chiar dacă au câștigat. Este o echipă incomodă, care joacă foarte bine, pregătită bine, știam că astăzi va fi foarte dificil. Eliminarea lui Slaven Novoselac a venit pentru protejarea unei faze. Într-adevăr l-a lovit cu mâna, dar nu cu intenția de a proteja mingea. Acum rămâne la latitudinea arbitrilor, cred că în toate meciurile arbitri ar fi putut da decizii și pentru noi, asta e… Am trecut peste, am mai pierdut un jucător, ne bucurăm că revin Al-Ioani și Dobre. Știam că va fi un meci dificil, suntem într-o echipă cu patru-cinci jucători. Ne-am dorit pentru moralul nostru să câștigăm, era foarte scăzut după înfrângerea de la Deva”, a declarat Robert Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.