Plătesc timişorenii mai mult la factura de apă, în 2016? Ce anunţ...

Plătesc timişorenii mai mult la factura de apă, în 2016? Ce anunţ important a făcut Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

apa

Timişorenii scapă de o grijă în anul 2016. Nu vor fi nevoiţi să plătească mai mult la factura de apă. Anunţul a fost făcut, astăzi, de directorul Aquatim, Ilie Vlaicu, care a explicat că tariful la apă nu creşte anul viitor pentru locuitorii din judeţul Timiş. Prin urmare, tarifele serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare sunt 3,53 lei/m3 pentru apă potabilă şi 3,52 lei/m3 pentru canalizare, cu TVA inclus.

Facturile de apă plătite de timişoreni sunt unele dintre cele mai mici din ţară. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care Aquatim a obţinut, pentru cel de-al treilea an consecutiv, locul întâi pe ţară printre companiile de apă, în Topul Naţional al Firmelor.

“La nivelul Aquatim-ului, 2015 a fost un an bun.


Este pentru a treia oară consecutiv când luăm locul întâi pe ţară între toate companiile de apă, datorită performanţelor tehnice şi economice. Dar cel mai important lucru este că tariful apei din Timişoara este unul dintre cele mai mici din ţară. Acest lucru se întâmplă şi datorită investiţiilor masive pe care Aquatim le face, finalizăm în acest an şi, respectiv, la mijlocul anului viitor, un proiect de 118 milioane de euro. Am demarat deja un alt proiect de 150 milioane de euro pentru întreg judeţul Timiş prin care dezvoltăm reţele de apă şi staţii de epurare în localităţi cu locuitori între 2.000 şi 10.000”, a declarat Ilie Vlaicu.

Potrivit directorului Aquatim, instituţia pe care o conduce a făcut economii de aproximativ 700.000 euro la cheltuielile cu energia electrică, în anul precedent, prin achiziţia acesteia de pe piaţa liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.