EXCLUSIV Președintele UNPR Timiș, Ion Răducanu, a decis pentru ce post va...

EXCLUSIV Președintele UNPR Timiș, Ion Răducanu, a decis pentru ce post va candida la alegerile din 2016. Vezi ce spune despre candidatul partidului pentru Primăria Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis raducanu (1)

Febra pregătirilor pentru alegerile locale și parlamentare din acest an continuă. PSD Timiș a oferit deja primele liste în ordine alfabetică cu potențiali candidați pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș, în vreme ce candidatul pentru Primăria Timișoara se va alege dintre doi cei doi medici rămaşi în cursa internă: Marius Craina, preşedinte executiv la PSD Timişoara şi Florin Bîrsăşteanu, deputat de Timişoara. Nici candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş nu a fost stabilit încă, însă în cursă ar putea intra preşedintele PSD Timiş Sorin Grindeanu.


PNL l-a validat pe primarul Nicolae Robu pentru candidatura la un nou mandat, asta deşi Robu încalcă criteriile de integritate impuse de PNL, în vreme ce pentru postul de candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş în PNL se duce încă o luptă internă. M10 Timiş încă lucrează la desemnarea candidaţilor, la fel ca şi Mişcarea Populară Timiş. Nici UNPR nu stă mai bine la capitolul de desemnare a candidaţilor. Şeful UNPR Timiş, Ion Răducanu, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „nu încă nu avem un candidat stabilit pentru Primăria Timişoara. Avem mai multe propuneri, oameni din partid, însă deocamdată nu am luat o decizie, pentru că e nevoie şi de o validare la nivel naţional”.

În urmă cu mai multe luni, Ion Răducanu anunţa că el nu va mai intra în cursa pentru Primăria Timişoara motivând că şi-a anunțat public de două ori disponibilitatea de a fi primar, însă alegătorii nu l-au votat. Totuşi, deputatul nu vrea să renunţe la funcţiile cu vizibilitate, astfel că a luat o decizie cu privire la candidatura pentru alegerile din acest an. „Eu voi candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, ca şi preşedinte de filială judeţeană voi fi cap de listă. Abia aştept să mă contrez cu viitorii candidaţi în dezbaterile din campanie electorală”, ne-a mai spus deputatul Răducanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.