SPECTACULOS Una dintre cele mai frumoase cascade din Banat s-a transformat într-o...

SPECTACULOS Una dintre cele mai frumoase cascade din Banat s-a transformat într-o perdea de gheaţă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1884515995">
cascada la vaioaga
Foto: Club Banatul Montan

Turiştii care-şi propun să viziteze minunile naturale din judeţul Caraş-Severin chiar şi în sezonul rece au ce admira. Din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă, cascadele din Banatul Montan oferă drumeţilor o privelişte de-a dreptul spectaculoasă, inedită.

Astfel, căderile de apă din Banat s-au transformat în fascinante perdele de gheaţă. Prin urmare, turiştii care ajung în judeţul Caraş-Severin pot admira nu doar Cascada Bigăr, considerată drept cea mai frumoasă din lume, ci şi o altă cascadă despre care se spune că este una dintre cele mai spectaculoase din România, La Văioaga, cu apa îngheţată ce a format sloiuri uriaşe de gheaţă.

Cascada La Văioaga nu este la fel de cunoscută ca şi Cascada Bigăr, dar este de o frumuseţe aproape incredibilă. Turiştii care ajung în acest loc din judeţul Caraş-Severin au impresia că se află pe o insulă din filmele exotice. Cascada se află pe cursul râului Bei, în Parcul Cheile Nerei – Beuşniţa, pe drumul care duce spre Cascada Beuşniţa şi Lacul Ochiul Beiului, două dintre cele mai importante atracţii turistice ale Banatului.

Foto: Ghiduri-turistice, Club Banatul Montan

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.