BC Timba începe asaltul pentru revenirea pe prima scenă. Cu ce nume...

BC Timba începe asaltul pentru revenirea pe prima scenă. Cu ce nume s-au întărit ”urșii” înaintea turneului semifinal

0
DISTRIBUIȚI

12747371_1041865609190018_4721440736692766342_o

Echipa pregătită de Bogdan Murărescu încearcă revenirea rapidă în Liga Națională după retrogradarea din 2015. Timba Timișoara începe duminică faza semifinală a Ligii I, unde se află în grupa de promovare, cu un duel pe teren propriu în compania Științei București. Lotul ”urșilor” a suferit noi modificări, Cezar Stănescu (ex-Craiova) și Mario Lazăr (U Cluj) sunt ultimii sosiți pentru îndeplinirea obiectivului.

”Sunt doi jucători care ne pot ajuta foarte mult în vederea îndeplinirii obiectivului: promovarea în Liga Naţională.


Cezar este un jucător foarte experimentat, cu multe meciuri în Liga Naţională, un jucător care a trecut pe la echipe importante. Mario Lazăr, deşi are doar 21 de ani, are şi el experienţa primei divizii şi poate fi un jucător important al echipei noastre”, a declarat Bogdan Murărescu. Tehnicianul galben-negrilor s-a confruntat și cu probleme medicale în drumul spre câștigarea grupei a 3-a din Liga I. Dejan Kovacevic a revenit în echipă după trei săptămâni de pauză, în schimb Baczo Balasz a suferit o accidentare gravă la ligamentele încrucișate și ratează complet sezonul de primăvară.

”Meciul cu Ştiinţa este extrem de important pentru că este primul din această fază semifinală şi ne dorim să începem cu dreptul. Va fi greu, suntem conştienţi de acest lucru, pentru că vom întâlni echipe care s-au întărit mult în această perioadă, echipe care îşi doresc la fel ca şi noi să promoveze. Va fi o luptă aprigă, dar cred că avem forţa necesară să promovăm”, a mai spus antrenorul Bogdan Murărescu.

În grupa de promovare se află șase echipe, dintre care patru vor promova în turneul final. Pe lângă Timba și Știința București, celelalte echipe care râvnesc la cele două locuri pentru elită sunt Poli Iași, Cuza Sport Brăila, Olimpic Baia Mare și CSM Ploiești. ”Urșii” vor juca duminică în Sala ”Constantin Jude”, de la ora 16.00, cu Știința. Iar peste o săptămână urmează deplasarea la Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.