Cinci sportive cu rezultate deosebite, premiate de ALDE Timiș cu ocazia zilei...

Cinci sportive cu rezultate deosebite, premiate de ALDE Timiș cu ocazia zilei de 8 Martie FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1452163235">

sportive alde (26)

Ziua Internațională a Femeii a fost marcată la sediul ALDE Timiș cu surprize pentru cinci sportive care au adus cinste celui mai vestic județ prin performanțele realizate. Printre premiate s-a numărat și fosta handbalistă Viorica Cojocărița, cea care după retragerea din activitate a instruit printre altele generația lui Cristian Fenici.

La sediul partidului de pe Take Ionescu au sosit patru tinere sportive aflate în activitate: Lorena Flueriș, Iasmina Marina, Ioana Gheorghe și Diana Andreica. Primele două sunt practicante de fitness cu rezultate internaționale. Atleta Ioana Gheorghe a fost sportva anului în Timiș și deține numeroase titluri naționale și balcanice. În timp ce Diana Andreica, de la CSȘ Timișoara, e campioană națională de junioare la kaiac-canoe.

Alături de ele a fost și Lili Cojocărița, fosta handbalistă de lot național, care după retragere a antrenat numeroși sportivi. ”Mă bucur că se mai gândește cineva și la mine”, a spus cea care evolua pe postul de inter sub tricolor. Reprezentantele sexului frumos au primit trofee personalizate pentru disciplina practicată, după ideea inventatorului Remi Rădulescu, diplome, precum și cadouri specifice cu ocazia zilei de 8 Martie. Marele absent de la întâlnirea cu sportivele a fost senatorul Petru Ehegartner, președintele ALDE Timiș a ținut însă să transmită un mesaj special în care subliniază importanța aprecierii gloriilor sportive pentru ca acestea „să nu rămână doar o istorie”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.