Petre Grigoraș, după startul cu eșec la ACS Poli: ”Meciul ăsta ne-a...

Petre Grigoraș, după startul cu eșec la ACS Poli: ”Meciul ăsta ne-a aruncat și mai jos, dar nu vom ceda”. Vezi și reacția lui Jerry Gane, tehnicianul Petrolului

0
DISTRIBUIȚI

acs poli petrolul (121)

ACS Poli s-a afundat și mai rău în subsolul play out-ului Ligii I după 0-1 pe teren propriu cu ”lanterna” Petrolul. Petre Grigoraș era foarte nemulțumit de rezultatul final, dar nu își pierde încrederea în obiectiv, mai ales că partea a doua a sezonului mai are multe etape.

”Sunt foarte dezamăgit, aveam speranțe mari. Am dorit să încep cu un rezultat pozitiv. Nu pot să spun că nu a fost dorință, implicare. Nu a fost un joc strălucit, ne-am creat situații, ei au marcat dintr-o singură ocazie. Noi am avut patru șanse bune de a marca. Spuneam înainte că avem nevoie și de șansă, ne-a lipsit. Nu meritam să pierdem după aspect. Dar se joacă pe goluri, no nu am reușit să introducem mingea în plasă. Îmi pare rău, sunt trei puncte foarte importante pierdute. Se vede moralul. Nu am reușit, dar atâta timp cât vor fi șanse matematice nu vom renunța. Voi încerca să transmit asta jucătorilor. Mai sunt 30 de puncte, nu va trebui să cedăm”, a declarat Petre Grigoraș.

Tehnicianul lui ACS Poli vrea ca moralul echipei să se schimbe. Totodată Grigoraș a luat contact și cu problemele de la echipă, precum multitudinead e jucători fără meciuri în picioare sau abia reveniți din accidentări. ”Toate meciurile sunt cruciale.


E o situație delicată, meciul ăsta ne-a aruncat și mai jos. Din toate punctele de vedere, și psihic, dar nu vom ceda. Au vrut, nu am avut luciditatea necesară. Dacă eram lucizi am fi realizat mai multe, pentru că am adus mult mingi în careu. Prin Belu, Bărbuț… E clar că nu poți schimba multe în timp scurt. Dar nu înseamnă că mă dezic de rezultatul de azi, eu am făcut echipa și schimbările. E foarte greu să schimbi masiv în așezare. Trebuie să lași ce a fost bun și să aduci ceva în plus, cu o motivație, o stare de spirit mai bună. S-a realizat, dar nu suficient, îmi pare rău pentru timișorenii care au venit în seara asta și nu au văzut o victorie”, a mai spus Grigoraș.

Următorul meci al timișorenilor va fi luni, pe terenul Botoșaniului, în runda 5 a play out-ului. Echipele din fața lui ACS Poli, Voluntari și Chiajna (ambele 16 puncte) joacă mâine cu CFR Cluj, respectiv Iași.

Gane: ”Au crescut șansele”

Antrenorul Jerry Gane, aflat la al doilea meci pe banca Petrolului, după 0-0 la CFR, era încântat că echipa sa a stopat o serie de nouă meciuri fără succes. Mai mult, ”lupii”, cu opt puncte, pot începe să aibă speranțe. ”Sunt bucuros că am reușit să luăm trei puncte. Îi felicit pe băieți, o victorie mult așteptată, ne-am descătușat în vestiar, după o perioadă lungă de timp, acel punct a fost important la Cluj, pentru moral, Dar aceste trei puncte ne dau impuls pentru a câștiga acasă cu Voluntari. Le-am spus la pauză că Timișoara va juca pe atac, am încercat să conservăm rezultatul. Nu am avut liniște pe final, dar e normal, echipa venea după multe meciuri fără victorie. Sunt convins că echipa va avea mai multă încredere. Vedem ce putem salva. Nu au crescut șansele foarte mult, dar mai mult decât în ultimele etape, mai putem spera”, a explicat Ionel Gane

”Așteptăm suporterii alături de noi, eu am găsit o echipă care nu avea moral. Sunt jucători care pot mai mult. Poli e o echipă care a dominat, nu a avut rezultatele așteptate, trebuie să regăsească drumul spre salvare”, a conchis Gane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.