Primarul Nicolae Robu, poreclit „Ceauşescu” de Alfred Simonis. De ce spune pesedistul...

Primarul Nicolae Robu, poreclit „Ceauşescu” de Alfred Simonis. De ce spune pesedistul că Robu e în spatele contestaţiei licitaţiei la pasajul Jiul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

simonis

Ipoteză şocantă lansată de consilierul local PSD Timiş, Alfred Simonis, la PRESSALERT LIVE, pe subiectul contestaţiei depuse de o firmă din Sibiu la licitaţia privind contractarea unui operator pentru amenajarea pasajului Jiul. Vă reamintim că după ce a aflat că licitaţia a fost contestă primarul Nicolae Robu a acuzat în repetate rânduri implicarea PSD, fără a avea însă dovezi. Invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, Simonis a emis o nouă ipoteză privind contestaţiile depuse . „Domnule primar, să știți că așa e legea, nu puteți da cui doriți dumneavoastră lucrările. Mai dați-le ocazia să mai și conteste că știți când sunt multe contestații? Când nu atribui corect licitațiile atunci sunt contestații multe, atunci se simt unii nedreptățiți și contestă că dacă nu ar avea motive și șanse de câștig, poate nu ar contesta nimeni. Eu bănuiesc și vă spun o chestiune care poate vă va șoca. Eu bănuiesc că Nicolae Robu este în spatele contestației de la pasajul respectiv. Și la primul și la al doilea pentru că domnul Robu a înțeles un lucru. Trei ani și jumătate nu a făcut nimic cu excepția unor proiecte europene pe care trebuia să le deruleze și nici pe alea nu le-am finalizat. Am pierdut sute de milioane din bani europeni. (…) Când a anunțat domnul Robu că vor începe lucrările la ambele orașe în plină vară electorală am avut mari dubii că se va apuca atât de Jiul cât și de Popa Șapcă în această primăvară ca să se încheie după alegerile electorale.


(…) Eu bănuiesc că dânsul este în spatele contestației de la Jiul că aceea a fost contestată acuma și dacă va fi contestată și cealaltă că deja dânsul ne anunţa că e posibil să fie contestații, dânsul știe ce va urma să se întâmple și la Popa Șapcă pentru că nu își permite ce nu a făcut în trei ani și jumătate să dea drumul în plină vară și să sugrume traficul în plină lună a alegerilor când speră că va mai câștiga un mandat și vă spun că doar dânsul mai speră din echipa dânsului”, a spus pesedistul.

Simonis a acuzat că Romprest nu a câștigat licitația pentru că a oferit cel mai mic preț și a dat de înțeles că patronul firmei ar fi avut o înțelegere tacită cu primarul Timișoarei: „Romprest nu a câştigat cu cel mai mic preţ la licitaţie, ci pentru că au descalificat firma spaniolă şi firma spaniolă nu a contestat pentru că nu au considerat dânşii oportun să mai conteste. Eu am mai rezerve că acest contract a fost atribuit şi cu, dacă nu a câştigat cel mai mic preţ, cum domnul Robu ne spune de fiecare dată şi au intrat ei pe analiza tehnică a ofertei şi au considerat că Romprest este cea mai bună, m-am întrebat dacă nu cumva domnul Walter venind în ţară va spune cu ce lideri naţionali şi locali s-a înţeles şi dacă nu cumva are emoţii din acest punct de vedere(n.r – primarul Robu). Au existat multe informaţii în spaţiul public la acel moment cum că domnul Robu a avut şi o întâlnire cu domnul Walter la Bucureşti la Continental, se speculează”, declarat invitatul.

Simonis a comentat și că ar fi de dorit să se știe și de ce primarul Nicolae Robu nu este la fel de supărat de faptul că. urmare a contestațiilor depuse de firma Romprest privind contractul de deratizare și dezinsecție, Timişoara a avut ţânţari şi șobolani vreme de doi ani de zile. Supărat pe Nicolae Robu, Simonis l-a numit „Nicolae Ceauşescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.