Şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu: „Nicolae Robu este un jucător în echipa...

Şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu: „Nicolae Robu este un jucător în echipa lui Popoviciu”. Ce spune despre listele PSD pentru CLT şi CJT

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (2)

Lămuriri importante aduse de preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, pe tema pregătirilor formațiunii sale pentru alegerile din șase iunie. „Am văzut în presă liste şi pentru CJT şi pentru CLT ca să nu mai existe semne de întrebare daca e vorba de exemplu de CLT. Vreau să înlătur orice semn de întrebare. (…) Eu va spun că nu avem liste finale. Asta înseamnă ca Florin Bîrsăşteanu are mână libera din partea BPJ de a face echipa aşa cum consideră, pentru a face o echipă puternică. Nici într-un caz nu avem deja o ordine pe liste sau stabilit cine va fi viceprimar. Nu există o listă, există oameni care în mod sigur prin munca şi prin ceea ce au facut pot să mai fie consilieri. Există propuneri legate de o improspătare a listei. Totul depinde de Seba (n.r Sebstian Răducanu, fost preşedinte al PSD Timişoara, care figura pe lista iniţială pentru CLT, dar acum a fost eliminat). Seba este prietenul meu dincolo de ce înseamnă politica, dar prietenia este una şi munca la partid cu totul altceva.


Pot să merg cu prietenii să îmi fac concedii, să merg să mă distrez. Nu există egal şi nu există automat ,din punctul meu de vedere, lucrurile astea să duca la a fi eligibil pentru a fi intrat pe lista pentru CLT sau CJT”,a spus Grindeanu. Pesedistul a explicat că lista pentru CLT va avea deschise şi două locuri pentru reprezentanţi ai societăţii civile. Acesta i-a trasat și o sarcină lui Florin Bîrsășteanu spunând că „e datoria lui și a ehipei pe care o propune să dezrobească Timișoara și să o aducă în starea de normal”.

Legat de Consiliul Județean Timiș, șeful PSD pe județ a explicat că în urma analizei interne pe cele zece colegii vor exista câte doi candidați pentru Consiliul Județean Timiș, astfel că PSD speră la nu mai puțin de 20 de consilieri, scopul suprem fiind, conform lui Grindeanu, „să câștigăm județul”. Despre candidatura sa la şefia CJT, Grindeanu a spus că „așa cum vă spuneam la început, avem acel sistem cu faptul că va fi răsplătită munca în sensul că cei care au cele mai bune rezulate vor fi eligibili pentru poziții executive. Nu cred că e un lucru bun ideea de a nu asigura echilibru între competitori să stabilim de pe acum. E o idee pe care nu o exclud sunt președinte al PSD Timiș și nu fug de această răspundere, dar o vom lua în calcul când va fi momentul”. Grindeanu a comentat și pe marginea desemnării lui Alin Popoviciu ca și candidat al PNL pentru șefia CJT spunând că Alin Popoviciu este cel „mai bun om din PNL”, dat fiind faptul că a fost ales candidat în urma unui proces amplu de analiză. Șeful PSD Timiș a conchis că „Nicolae Robu este un jucător în echipa lui Popoviciu, pentru că din ceea ce ştiu eu judeţul Timiş este mai mare decât Timişoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.