VICTORIE pentru Timișoara 89ers la startul noului sezon. Cum a fost completat...

VICTORIE pentru Timișoara 89ers la startul noului sezon. Cum a fost completat ”show-ul american” din zona Dacia GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-107228478">

89ers warriors (6)

Timișoara 89ers a triumfat în primul joc oficial din ediția 2016 a ineditului campionat intern de fotbal american. Gazdele au obținut victoria pe final în fața celei de-a doua formații din București, Warriors, scor 12-6. Partida s-a desfășurat pe terenul CSS din Circumvalațiunii și a avut parte de circa o sută de privitori.

Căștile și echipamentul greu al sportului american au contrastat puternic cu blocurile care înconjoară terenul din zona Dacia a Timișoarei. Gazdele evoluând aici în premieră după ce terenul obișnuit de acasă era cel din Calea Aradului. Show-ul a fost completat și de o echipă de majorete.

Timișorenii au deschis scorul în primul sfert prin touchdown-ul lui Florin Velcotă. În a două pătrime a jocului Warriors a replicat prin Burlacu și a restabilit egalitatea la 6-6. Fără conversie cele două echipe au dus apoi o luptă strânsă. Dominată însă pe final de 89ers. Bucureștenii aveau până la urmă să cedeze în ultimele minute, atunci când Raț a reușit touchdown-ul victorios pentru 12-6. A fost suficient pentru o victorie importantă, în prima rundă a CNFA. Jocul nu a fost lipsit de faze spectaculoase, erori inerente sportului nou, cât și mici brawl-uri. Infrastructura a fost și ea inedită, bețele de la buturi fiind de fapt o improvizație la noua suprafață de joc pentru ”revoluționari”.

În această rundă s-a mai disputat ieri meciul dintre Cluj Crusaders și Mureș Monsters, încheiat cu succesul primeia, scor 58-17. Pe 3 aprilie 89ers vor fi oaspeții celor din Tg. Mureș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.