Timișoara Saracens se protejează pentru Italia și joacă mai repede cu Dinamo...

Timișoara Saracens se protejează pentru Italia și joacă mai repede cu Dinamo în Cupă. Ce surprize vor fi mâine în echipa campionilor

0
DISTRIBUIȚI

saracens dinamo (15)

La numai trei zile de la succesul important din barajul pentru Challenge Cup: 36-23 cu Calvisano, Timișoara Saracens dispută un nou meci. Bănățenii au ajuns la un acord cu Dinamo pentru devansarea jocului care contează pentru runda a 6-a din Cupa României. Mâine, în Ronaț, tehnicianul Grainger Heikell va miza mai mult pe o trupă experimentală, cu mulți jucători U23, printre care se numără și achizițiile din această iarnă.

Inițial jocul cu Dinamo trebuia să se dispute pe 23 aprilie, dată în care campioana României își dispută însă prezența în grupele competiției europene în Italia. Astfel, după jocul tare de pe ”Dan Păltinișanu”, Saracens RCM revine mâine cu joc pe ”Gheorghe Rășcanu”.


Oficialii echipei anunță menajarea numelor grele care au evoluat cu Rugby Calvisano. Cel mai probabil Grainger Heikell va miza și pe numele mai puțin cunoscute aduse în iarnă, precum Johan van Wyk, Kefu Ikamanu, Semisi Mahe, Lotter Pretorius sau Samiu Muna, cu toții rugbiști U23 originari din emisfera sudică.

”Va fi o întâlnire a orgoliilor, ca de obicei cu Dinamo, nu ne va fi deloc ușor, dar foarte probabil că după partida de sâmbătă, având în vedere timpul scurt, antrenorii vor decide să trimită în luptă și jucători care nu au reușit până astăzi să performeze. Astfel încât, cei care s-au alăturat echipei noastre în februarie vor avea ocazia să își demonstreze calitățile și să își spună cuvântul, iar tinerii U23 vor avea oportunitatea de a câștiga experiență și a-și pune în valoare abilitățile. Din câte am înțeles de la antrenori, vom avea, probabil, 6 jucători U23 în lotul de mâine, alături de cei mai experimentați, așa ca va fi un spectacol frumos”, a declarat Dușan Filipaș, vicepreședintele Saracens RCM.

Timișorenii au înregistrat până acum un eșec și o victorie în Cupa României. Partida cu Dinamo București se dispută mâine, de la ora 11.00, pe arena din Ronaț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.