Sorin Brîndescu, după performanța UNICĂ realizată cu ASU Politehnica: ”Dorim să fim...

Sorin Brîndescu, după performanța UNICĂ realizată cu ASU Politehnica: ”Dorim să fim percepuți ca echipa comunității”. Ce spune tehnicianul despre planurile pentru B

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli Hd
ASU Politehnica începe să se gândească la duelurile din Liga a II-a

Timișoara se poate mândri cu ASU Politehnica. În premieră pentru România o echipă susținută și financiar de suporteri tinde spre marea performanță. Antrenorul principal Sorin Brîndescu era încântat de deznodământul acestui weekend. Tehnicianul își dorește ca realizarea alb-violeților să atragă și mai mulți bănățeni lângă echipă, mai ales că Liga a II-a se anunță un eșalon de foc în următorul sezon.

După experiențele de la Flacăra Făget sau naționala sub 19 ani, Sorin Brîndescu și-a adăugat în C.V. promovarea în B cu gruparea susținută de ultrașii timișoreni și nu numai. Antrenorul lui ASU Poli s-a arătat fericit că promovarea a fost asigurată înainte cu două runde. ”A fost bucuria mai mare. Noi ne așteptam până în ultima etapă. Dar se pare că așa cum am făcut noi greșeli așa au făcut și adversarele noastre și am încheiat campionatul mai repede”, ne-a spus Sorin Brîndescu.

Cadru didactic la Univ.


de Vest, Brîndescu a participat alături de restul stafului la petrecerea de aseară a fanilor. ”Nu e prima dată când ne impresionează suporterii. Ei au făcut un lucru deosebit în acești patru ani, prin modul unic în care au susținut echipa. Chiar și vineri seara vreo zece fani ne-au așteptat și au cântat pe scările Facultății de Construcții după ce ne-am întors de la jocul cu Craiova II”, a precizat antrenorul ”Băieților în ghete”.

Sorin Brîndescu își dorește ca performanța aproape nescontată din teren să producă o emulație și mai mare în jurul lui ASU Poli. Lucru care s-ar putea întâmpla chiar marți seara pe ”Dan Păltinișanu”. Jocul de campionat cu Becicherecu Mic (ora 19) devenind practic prilej sigur de sărbătoare. ”Asta ne-am dorit, să producem un declic, să arătăm că se poate și altfel, să facem lucrurile corect din punct de vedere sportiv și managerial. Dorim să fim percepuți ca echipa comunității. De altfel, doresc să fac un apel către toți timișorenii și bănățenii din toate mediile, care consideră că Timișoara e altceva din punct de vedere social-cultural, să ni se alăture marți seara”, a precizat tehnicianul.

ASU Poli și provocarea Ligii a II-a

Alb-violeții – campioni în C4, se vor bucura deocamdată de proaspătul succes, dar conducerea se gândește deja și la sezonul următor. Unul în care eșalonul secund va avea o singură serie cu 22 de echipe și multe nume grele. Un factor important va fi îmbuntătățirea situației financiare.

”Bineînțeles am și simțit în acest sezon etapă de etapă cheltuielile, pretențiile financiare au devenit tot mai mari. Noi am demonstrat că se poate să faci performanță și cu un buget mai mic. Va fi mai greu în Liga a II-a, va fi o singură serie, deplasări lungi… Deocamdată ne bucurăm, dar am creionat deja unele planuri, inclusiv un buget, dar mai sunt destule detalii de pus la punct”, a concluzionat Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.