Accident GRAV în apropiere de Timișoara, cu un autocar cu pasageri UPDATE...

Accident GRAV în apropiere de Timișoara, cu un autocar cu pasageri UPDATE 2 Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI
accident sacalaz beregsau masina rasturnata coliziune
Mașina implicată a ajuns în șanț după coliziune

Accident grav între Beregsău Mare și Săcălaz, în Timiș, la câțiva kilometri de Timișoara. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autocar plin cu pasageri.

Din primele informații, două persoane, care se aflau în mașină, au rămas încarcerate în urma impactului. La fața locului sunt așteptați pompierii, cu un echipaj de descarcerare, plus un echipaj de poliție și ambulanțe.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Din primele constatări ale polițiștilor, accidentul dintre autobuzul în care se aflau 15 pasageri și autoturism s-ar fi produs în urma unei coliziuni frontale. „Poliția efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili exact mecanismul producerii accidentului”, informează Biroul de Presă al Poliției Timiș. Cele două victime din autoturism – șoferul și o pasageră – au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrjiri medicale. (Georgeta Stanici)

UPDATE 2 Skoda Fabia venea spre Timișoara, a intrat în depășire și a lovit un autobuz care circula regulamentar.


Autobuzul a ajuns în șanț, iar mașina s-a răsturnat la marginea drumului. Una dintre victimele din mașină a rămas prinsă în autoturism, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, ambele persoane din vehicul fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul autocarului a avut prezența de spirit de a trage de volan și a fost lovit în roata din stânga față, iar pasagerii săi s-au ales, din fericire, doar cu o sperietură. Circulația este blocată complet în zonă, iar mașina răsturnată este acum scoasă din șanț.

UPDATE 3 Circulația a fost reluată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.