Pasărea Colibri cântă în scop caritabil pentru salvarea ultimei locomotive cu aburi...

Pasărea Colibri cântă în scop caritabil pentru salvarea ultimei locomotive cu aburi din Europa ce poate circula pe „Semmering-ul Bănățean”. Cum poți ajuta

0
DISTRIBUIȚI
neagra
„Neagra”, ultima locomotivă cu aburi din Europa ce poate circula pe traseul Semmering-ul Bănățean

Bănățenii își unesc forțele pentru a o repune în funcțiune pe „Neagra”, ultima locomotivă cu aburi din Europa ce poate circula pe mirificul traseu Semmering-ul Bănățean, între Oravița și Anina. Pentru repararea locomotivei este nevoie de o sumă importantă de bani, motiv pentru care Primăria Oravița organizează vineri, 6 mai, o suită de manifestări dedicate strângerii de fonduri.

Acțiunile din cadrul campaniei „Să o salvăm împreună pe Neagra” debutează la ora 11.00, în gara Oravița, cu plecare la ora 11.15 pe primul traseu feroviar montan din România.


Participanții vor fi însoțiți de cantautorul Cristian Buică, compozitorul imnului „Semmering-ul Bănățean”.

Când și unde va avea loc concertul celor de la Pasărea Colibri

„La ora 19.00 sunteți așteptați cu drag la Casa de Cultură «George Motoia Craiu» din Oravița unde veți avea plăcerea să participați la concertul trupei «Pasărea Colibri» condusă de Mircea Baniciu, la recitalul lui Cristian Buică și artiștilor locali Rareș Ivănuș, Ion Petru, Vasile Condraș și Florin Giukin”, transmite Primăria Oravița. Biletul de intrare la eveniment este de 10 lei.

13174030_263489713995464_6612327226995281814_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.