Studenții din Timișoara vând sucuri naturale în scop caritabil pentru un tânăr...

Studenții din Timișoara vând sucuri naturale în scop caritabil pentru un tânăr cu tumoare cerebrală care luptă să trăiască. Cum poți da o mână de ajutor

1
DISTRIBUIȚI

suc natural

„Când viața îți oferă lămâi, mergi la Limobar!” – acesta este numele unui eveniment caritabil inedit organizat de Liga Studenților Farmaciști din Timișoara.


Tinerii au de gând ca, timp de două zile, să vândă sucuri naturale, iar banii strânși vor fi donați pentru sprijinirea lui Cristian Peri din Timișoara, care a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală.

Acțiunea are loc în 6 și 7 mai în fața Universității de Medicină din Timișoara, între orele 09.00 – 15.00. „Voluntarii Ligii Studenților Farmaciști din Timișoara vor pregăti suc natural, făcut pe loc din fructe proaspete, pe care îl vor oferi în schimbul unei donații. În urma activității noastre, dorim să îl ajutăm pe colegul nostru Peri Cristian din Universitatea Politehnica din Timișoara, diagnosticat cu sarcom mieloid (tumoare cerebrală). Banii obținuți vor fi depuși ulterior în contul deschis pentru donații”, transmit organizatorii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.