IMPRESIONANT Avram Iancu, un bibliotecar din Petroșani, a înotat 12 ore în...

IMPRESIONANT Avram Iancu, un bibliotecar din Petroșani, a înotat 12 ore în Jiu pentru o fetiță care s-a născut fără un picior și un rinichi. Cum o puteți ajuta să meargă

0
DISTRIBUIȚI

avram iancu

Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani care a încercat de mai multe ori să treacă înot Canalul Mânecii, a făcut un nou efort supraomenesc în scop caritabil. Dacă în urmă cu câteva săptămâni a înotat pentru bătrânii dintr-un centru de îngrijire din Petroșani, duminică, Avram Iancu s-a decis să înoate timp de 12 ore în râul Jiu, înfruntând temperaturile scăzute ale apei și vremea rea. Oamenii care au dorit să asiste la maratonul acvatic au fost încurajați să facă donații pentru o fetiță de doar trei ani care are o poveste cutremurătoare.

Cum se pot face donații

Micuța Ana s-a născut fără un picior, fără un rinichi și are o malformație la coloana vertebrală, care necesită cel puțin o operație. Avram Iancu a aflat de la părinții fetiței că există șanse de vindecare sau remediere, atât în ceea ce privește coloana vertebrală, cât și piciorușul.


Speranțele familiei s-au îndreptat spre o clinică din Paris, unde au programare pentru un consult în data de 27 septembrie. Însă, pentru ca fetița să ajungă la consult, părinții acesteia ar mai fi avut nevoie de aproximativ 2.000 de euro, plus de alți 24.000 euro pentru cumpărarea unei proteze.

„Încă nu intrasem în apă şi 520 lei erau deja donaţi în contul familiei. Mulţimea de oameni care a trecut pe faleză a donat în mod direct în urnă, 1.700 lei, un total de 2.320 lei. Alte zeci de persoane au făcut fotografii contului în care doreau, ulterior, să depună bani pentru micuţa Ana Rut. Acesta este: Ghinică Severus George, CEC Bank RO93CECECoo1946280610711 sau prin SMS la la 8828 cu textul Ana, şi 2 euro vor fi direcţionaţi către această cauză. Ana – Rut a mai făcut un pas important spre Franţa, dar mai are nevoie de ajutorul nostru”, a scria Avram Iancu pe blogul său.

În luna iulie a acestui an, Avram Iancu vrea să încerce din nou să traverseze Canalul Mânecii înot, pentru a-i determina pe români să doneze pentru Cumințenia Pământului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.