BC SCM Timișoara și-a aflat programul din noul sezon. ”Leii” au parte...

BC SCM Timișoara și-a aflat programul din noul sezon. ”Leii” au parte de dueluri tari încă din start

0
DISTRIBUIȚI
BC Timișoara începe să-și contureze noua echipă
BC Timișoara are parte de un debut de sezon cu meciuri tari

”Leii din Banat” și-au aflat azi programul pentru noul sezon al Ligii Naționale și al Cupei României. BC SCM Timișoara va debuta în noua formulă pe teren propriu cu U BT Cluj-Napoca în campionat și va întâlni nou promovata Olimpic Baia Mare în Cupa României. Primele opt runde din LNB vor însemna totodată și dueluri cu celelalte trei formații din careul de ași al ediției precedente.

BC Timișoara va juca primul meci oficial pe 19 septembrie cu U BT Cluj-Napoca în Sala ”Constantin Jude”.


Peste cinci zile elevii lui Nenad Mandic evoluează în deplasare la Dinamo, în etapa a doua, pentru ca următorul duel acasă, în Liga Națională, să fie cu SCM U Craiova. În Cupă, ”leii” vor înfrunta echipa care a blocat calea Timbei spre elită, Olimpic Baia Mare, în optimile de finală ale competiției. Turul e stabilit pe 28 septembrie iar returul pe 5 octombrie. Învingătoarea se califică în turneul F8 deoarece din acest sezon formatul competiției s-a modificat.

Restul programului turului:
IV / Steaua (d)
V / BCMU Pitești (a)
VI / Mureș Tg Mureș (d)
VII / Phoenix Galați (a)
VIII / CSM CSU Oradea (d)
IX / BCM Olimpic Baia Mare (a)
X / CSU Sibiu (d)
XI / CSM Ploiești (d)

”În Cupa României suntem relativ mulțumiti de tragerea la sorți, deși nu mai există adversari slabi. Baia Mare este o echipă foarte ambițioasă pe care trebuie să o luăm în serios, pentru a evita surprizele ce apar în astfel de competiții. În campionat, în schimb, avem un început de foc. În primele opt etape, întâlnim careul de ași al campionatului precedent – Cluj, Steaua, Oradea, Mureș. Partea bună este că jucam la început cu toate, când echipele sunt în perioada de căutări, omogenizare a lotului, … Am încredere în tot ceea ce înseamnă în prezent BC SCM Timisoara și cred că vom fi surpriza placută a acestui nou sezon competițional”, a declarat Ilie Trițoiu, managerul BC SCM Timișoara.

BC Timișoara are stabilită data de 31 iulie pentru reunirea lotului. Conducerea ”leilor” se află în schimb în perioada de ”mercato”. Printre noutățile verii se numără și doi jucători străini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.