Primarul Robu se laudă că a reuşit să-i îmbogăţească pe proprietarii din...

Primarul Robu se laudă că a reuşit să-i îmbogăţească pe proprietarii din centrul Timişoarei, deşi aceștia l-au înjurat. Care este explicaţia

2
DISTRIBUIȚI

cladire istorica timisoara

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, le-a transmis un mesaj proprietarilor de clădiri din centrul oraşului, pe care-i roagă să-şi reabiliteze imobilele lăsate în paragină, dacă nu vor să fie aspru amendaţi. Edilul şef spune că aceşti proprietari au de unde să plătească lucrările de modernizare a clădirilor istorice, mai ales că datorită lui s-au îmbogăţit.

Motivul? După ce lucrările de reabilitare din zona Cetate s-au finalizat, metrul pătrat s-a scumpit.


„Îi rog pe proprietari să-şi pună bani deoparte şi să reabiliteze din veniturile proprii clădirile, mai ales că valoarea lor a crescut enorm în urma lucrurilor pentru care ei m-am înjurat atât timp pe mine. Ăsta e un alt paradox. Interesaţi-vă cât costă metrul pătrat în centrul istoric acum şi cât a costat acum doi, trei ani. Pe tot parcursul lucrărilor, evident că eu mi-am încasat înjurături la propriu şi la figurat de la cei care au proprietăţi în centrul istoric sau au activităţi acolo. Dar ei s-au îmbogăţit în urma lucrurilor pe care eu le-am făcut”, a explicat Nicolae Robu.

În total, 30 de proprietari de imobile din zona istorică a Timişoarei s-au ales cu amenzi cuprinse între 4.000 şi 8.000 lei, deoarece nu au făcut niciun demers de obținere a documentațiilor necesare demarării procedurilor de remediere a stării de degradare a clădirilor. Poliţia Locală Timişoara avertizează asupra faptului că există situații în care riscurile producerii unor accidente din cauza neîntreținerii corespunzătoare a acestor clădiri este ridicat.

2 COMENTARII

  1. Daca ar fi constient si de ceea ce se intampla in Primarie, de birocratie, de regulamentul prost facut… Nu zice nimeni ca nu e ok ce a fost facut, dar sunt muuuuulte erori, si in proiect, si in administrarea actuala ac centrului istoric…
    Antreprenorii nu au sprijin le nicio directie, actele merg foarte greu, vecinii au tot felul de cai sa puna bete in roate, Pol Locala este condusa de un imbecil, iar asta se simte in felul in care oamenii lui se comporta si uite asa ajungi sa te intrebi cum de un sistem care se vrea normal, nu sprijina decat ceea ce e anormal?!
    Va plac banii la buget local? Ar fi cazul sa constientizati ca ei vin de la antreprenori, nu de la locatari!!!
    Nu e normal sa ceru acces auto in centrul istoric iar el sa aiba termen de eliberare 30 de zile….
    Sau sa stai dupa AC 9 luni!!!!!!
    Asta e viata mea mai super primarule! Habar nu ai ce e in ograda ta, deci, nu te maj grabi sa sari cu gura!!!

  2. daca citesti cit considera primaria ca costa un metru patrat intr-o ruina istorica iti vine sa o vinzi imediat, problema este ca acea valoare este umflata doar pentru ca impozitele si mai ales taxele de vinzare sa fie mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.