Explicațiile lui Sorin Brîndescu după înfrângerea categorică din deplasare cu CS Mioveni....

Explicațiile lui Sorin Brîndescu după înfrângerea categorică din deplasare cu CS Mioveni. Ce le reproșează antrenorul lui ASU Poli elevilor săi

1
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica înfruntă Foresta Suceava în etapa a III-a a Ligii a II-a. Foto: Adrian Pîclișan
Sorin Brîndescu, supărat după eșecul de la Mioveni. Foto: Adrian Pîclișan

ASU Politehnica nu se simte deloc bine departe de casă. După 1-4 la Brăila, nou promovata alb-violetă a fost o pradă ușoară astăzi pentru CS Mioveni, scor 0-3. Tehnicianul Sorin Brîndescu consideră că jucătorii săi au cedat din nou psihic și și-au arătat astfel limitele.

După primul succes în B, 2-0 cu Metalul, ASU Poli nu a putut să-i țină piept Mioveniului, una dintre echipele cu pretenții din B. ”Am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, care ne-a fost net superioară la toate capitolele. Aproape că nu am contat în jocul de astăzi.


Sunt foarte supărat, dar asta este… suntem depășiți total.
În repriza a doua nu am avut nicio ocazie. Înainte de pauză am mai contat, am reușit să ne apărăm bine și am avut și câteva situații de poartă. Dar, cum spuneam, după pauză am fost inexistenți… Ceea ce pot eu să le reproșez băieților e lipsa de concentrare. Avem sarcini precise și nu suntem în stare să le respectăm. Ne și demoralizează, când știm că trebuie să facem un anumit lucru, dar nu putem nicicum să îl facem”, a declarat Sorin Brîndescu, citat de druckeria.ro.

Tehnicianul lui ASU Poli consideră că la problemele avute ar trebui găsite soluții în timpul jocului. ”Echipa Mioveniului e una ambițioasă, care a alergat mult și care a fost mult mai prezentă în joc decât noi. Nu ne-au surprins, am știut că punctul lor forte e Năstăsie. Ne-am și luat măsuri speciale la el, însă tot Năstăsie a fost cel ce a deschis scorul… Asta denotă că atât putem momentan… Mioveniul nu ne-a surprins ca așezare în teren, ci din punctul de vedere al atitudinii și ambiției (…) Nu ar trebui să găsim scuze, ci soluții. Când începe meciul, nu ar trebui să conteze pentru noi locul din clasament, ci să ne axăm pe ceea ce avem de făcut în teren. La asta ar trebui să ne gândim, să ne rezolvăm problemele în timpul jocului”, a conchis Brîndescu.

ASU Politehnica a rămas cu doar 4 puncte în clasamentul Ligii a II-a și ocupă locul 17 după șase runde. Timișorenii au parte în weekend-ul următor de un nou duel tare, cu FC Brașov, meci programat sâmbătă (17 septembrie), de la ora 16.00, pe ”Dan Păltinișanu”.

1 COMENTARIU

  1. Aceleași declarații înainte de fiecare meci,aici suntem campioni.Dupa meci la fel aceleași declarații.Practicam un fotbal penibil,a doua repriza cu Resita a fost execrabila,azi nicio ocazie de gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.