Teatrul de Vest, spectacol pentru „Cumințenia pământului”. Vezi când are loc

Teatrul de Vest, spectacol pentru „Cumințenia pământului”. Vezi când are loc

0
DISTRIBUIȚI

cumintenia-pamantului-brancusi

Reșițenii sunt mobilizați să doneze bani pentru Cumințenia Pământului.

Radio Reșița, în parteneriat cu Teatrul de Vest, organizează duminică 25 septembrie, de la ora 19.00, evenimentul de colectare fonduri pentru opera lui Constantin Brâncuși -„Cuminţenia Pământului”.

Toate încasările spectacolului „Profesorul de franceză”, de Tudor Mușatescu, se vor dona în contul deschis de Ministerul Culturii, special pentru strângerea fondurilor necesare achiziționării de către statul român a celebrei opera, arată reprezentanții teatrului.


Din distribuţia spectacolului fac parte Roxana Olşanschi, Florin Ibraşi, Răzvan Ciocoi, Tabita Givoreanu, Anca Ţofei, Luiza Maruşca, Amalia Pomian, Bogdan Blistyar, Ricardo Lengyel şi Ionel Berdac.

„Cumințenia pământului nu o să scoată pe nimeni în stradă, nu o să construiască spitale și nici școli. Nu o să-l dezmoștenească pe Brâncuși și nici nu o să adune susținători cât un meci de fotbal. De ce aș susține această campanie, de ce aș vorbi despre onoare și demnitate? Singurul răspuns la această întrebare este-Brâncuși este al meu! Brâncuși este și al Reșiței! Împreună, prin susținerea acestui eveniment,  să rescriem CV-ul cultural și patriotic al orașului nostru! Vă așteptăm duminică la teatru să vă semnați în cartea de onoare a patriotismului cultural”, transmit inițiatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.