Accident grav după o ciocnire în lanț pe Calea Șagului. Vezi câți...

Accident grav după o ciocnire în lanț pe Calea Șagului. Vezi câți răniți sunt și ce s-a întâmplat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1103918585">

accident sagului

Accident grav duminică seara pe Calea Șagului, în apropiere de fosta groapă de gunoi. Patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital după ce trei mașini au intrat în coliziune.

Din primele informații, se pare că șoferul unui Opel Astra, care circula dinspre Timișoara înspre Șag vrut să schimbe banda, însă se pare că nu s-a asigurat corespunzător și a fost lovit din spate de o altă mașină, decapotabilă.

În urma impactului, Opelul a fost proiectat pe contrasens unde s-a izbit de un Matiz. Patru persoane au fost rănite- trei din Matiz și pasagera din Opel.

Mașina decapotabilă a ajuns pe câmp. Traficul în zonă este perturbat. La fața locului au sosit echipaje de la Pompieri, Poliție și Ambulanță. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Șoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.