ASU Politehnica are speranțe pe terenul deziluziei Dunărea Călărași. Ce probleme le...

ASU Politehnica are speranțe pe terenul deziluziei Dunărea Călărași. Ce probleme le poate cauza gazdelor un eșec cu alb-violeții

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-satu-mare-64
”Băieții în ghete” au jucat cu multă ambiție în precedentul joc de campionat

Timișorenii au parte sâmbătă de un nou meci în deplasare în care, aparent, și o remiză ar fi de aur. Totuși, adversarul lui ASU Politehnica nu se află nici el în cea mai bună formă. Dunărea Călărași, grupare eliminată de UTA la baraj în vară, ocupă doar locul 12 acum în B iar în runda trecută a fost învinsă din nou de arădeni. În cazul unui pas greșit cu ”Băieții în ghete” antrenorul Adrian Mihalcea ar putea părăsi echipa gazdă.

ASU Poli nu se simte nici ea mai bine, dimpotrivă, mult mai rău prin poziția din clasament. Deși au fost eliminați din Cupă după un 0-3 cu Pandurii, moralul alb-violeților s-a îmbunătățit însă după remiza cu Satu Mare (1-1). ”Nu cred că locul nostru e 18, sunt convins că vom reveni și ne vom salva de la retrogradare. Normal, sper și cred într-o victorie, ține de ambiția noastră, de dăruire. Remiza cu Satu Mrare ne-a dat încredere dar cel mai bun rezultat era victoria”, a spus atacantul Daniel Mărgărit după partida cu gorjenii.

Tehnicianul Sorin Brîndescu i-a menajat pentru călătoria de peste 600 de kilometri pe Birău, Motreanu, Gălan, Bilia sau Bădăuță.


Câteva dintre numele notabile care nu au intrat în teren marți, altfel, alb-violeții par să nu găsească formula ideală nici după o treime de campionat disputat. ”Ne-am dorit la toate meciurile… Sper ca egalul de acasă să ne dea încredere… Simțim aceste călătorii, dar nu e o scuză, toate echipele au deplasări lungi. Nu pot să spun că e o teamă de joc în deplasări… greșelile, lipsă de maturitate în unele momente, am avut și momente bune în jocurile de afară”, a spus și tehnicianul bănățenilor. ASU Poli se pare că a suferit și o pierdere în duelul cu oltenii din Cupă, Miodrag Todorov s-a ales cu o gâlmă în picior și nu va face probabil deplasarea la Călărași.

Presiune pe Mihalcea

Pentru Dunărea Călărași un pas greșit cu ASU Politehnica ar echivala cu un mic scandal. Tehnicianul Adrian Mihalcea a fost aspru criticat pentru transferuri și gruparea care se bătea la promovare în sezonul trecut s-a despărțit azi, conform editia.ro, de un nume important care a dezamăgit, ex-oțelarul Silviu Ilie. Cei de la sporcalarasean.ro se așteaptă chiar la o atmosferă ostilă ex-dinamovistului la jocul de sâmbătă și despărțirea de Mihalcea în cazul unei înfrângeri.

”Vom avea următoarele trei meciuri în care avem nevoie de un minim de șapte puncte ca să fim aşa undeva pe linia de plutire. Dacă reuşim, atunci putem să pregătim altfel următoarele meciuri, dacă nu le vom câştiga va fi destul de dureros… Nu ne permitem luxul acesta mai ales în jocurile de acasă, următoarele două, să facem vreun pas greşit cu toate că vom întâlni echipe bune sau echipe care fac jocuri destul de spectaculoase în deplasare. Important e ca cei care sunt în lot şi care conştientizează momentele prin care trecem să strângă rândurile pentru că altfel vom avea toţi de suferit”, a spus Adrian Mihalcea pentru site-ul oficial al Dunării.

Partida Dunărea Călărași – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în runda a 14-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.