Mii de oportunități de angajare și practică pentru studenții și absolvenții din...

Mii de oportunități de angajare și practică pentru studenții și absolvenții din Timișoara, la Zilele Carierei

0
DISTRIBUIȚI
zilele carierei
La Timișoara este organizată o nouă ediție a Zilelor Carierei.

Mii de oportunități de angajare și de practică sunt disponibile pentru studenții, masteranzii și absolvenții din Timișoara, în cadrul unei noi ediții a evenimentului Zilele Carierei, organizat de Universitatea Politehnica.


Târgul are loc în perioada 26 și 27 octombrie, la Restaurantul Universitar din Complexul Studențesc și reunește zeci de companii care vin cu o serie de oferte.

Astfel, cei care trec pragul evenimentului vor putea afla care sunt oportunitățile de burse și mobilități în străinătate, pe lângă stagiile de practică sau locurile de muncă disponibile în cadrul firmelor din județ. Totodată, participanții vor putea sta de vorbă cu specialiștii și vor asista la prezentări de companii, produse și tehnologii.

„Zilele Carierei pentru Universitatea Politehnica din Timișoara au devenit ceva absolut normal. Ele înseamnă, de fapt, ceea ce numim noi legătura dintre mediul economic și universitate, ele înseamnă un pod care ne permite să facem transferul absolvenților noștri către mediul economic, un pod prin care demonstrăm că ceea ce noi am pregătit este de valoare, iar mediul economic ne demonstrează că angajându-i toate strădaniile pe care le facem sunt de bun augur”, a explicat Dan Daniel, prorector al Universității Politehnica din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.