Noi dezvăluiri explozive, mâine, în scandalul benzinăriei prietenului primarului Robu

Noi dezvăluiri explozive, mâine, în scandalul benzinăriei prietenului primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI

benzinarie tuducan 2

PRESSALERT.ro va prezenta, mâine, noi informații explozive în scandalul benzinăriei ridicată de prietenul primarului Nicolae Robu în una dintre cele mai aglomerate intersecții din Timișoara. Vă reamintim faptul că la opt luni după ce a devenit mandatarul familiei care încerca de 11 ani să-i fie restituit fosta proprietate aflată pe Calea Dorobanților, Teodor Tuducan a obținut de la comisia condusă de Robu, cu care a fost ulterior în concediu în Sardinia, retrocedarea pământului.


Ulterior, pe parcele de teren aflată în una dintre cele mai aglomerate intersecții din oraș, a fost construită o benzinărie, fără ca autorizația de construire să respecte ce se spunea în PUZ-ul aprobat de consilierii locali, iar lângă stație a fost construită, fără HCL, o parcare pe domeniul public. După ce a fost gata stația de carburanți, a fost închiriată unui celebru lanț de benzinării.

Nu ratați să aflați cum administrația Robu a aplicat principiul meritocrației pentru cel care a fost asumat de primarul Timișoarei ca fiindu-i prieten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.