SCM Politehnica abordează meciul din Norvegia cu optimism ponderat. Ce jucător-cheie al...

SCM Politehnica abordează meciul din Norvegia cu optimism ponderat. Ce jucător-cheie al alb-violeților e incert pentru duelul din preliminariile Cupei EHF

0
DISTRIBUIȚI
Cristian Fenici, în meciul din turul anterior
Cristian Fenici, în meciul din turul anterior

Formația timișoreană medaliată cu bronz în sezonul trecut nu a avut parte de un start strălucit în ”Liga Zimbrilor”. SCM Politehnica speră însă să se deblocheze în Europa, unde alb-violeții se așteaptă mâine la un meci foarte greu în deplasare cu norvegienii de la OIF Arendal. Tehnicianul Pero Milosevic nu știe sigur dacă va putea miza pe portarul Zlatko Daskaloski.

SCM Poli s-a impus greu, la limită, la Satu Mare, iar ”principalul” muntenegrean a recunoscut că meciul nu a fost unul foarte reușit.


Timișorenii își pot schimba însă moralul dacă obțin un rezultat bun în Scandinavia după ce în primul tur preliminar au trecut fără probleme de Polva Serviti din Estonia. ”Nordicii au jocul lor tipic, cu manevrarea rapidă a mingii și cu contraatacurile rapide. De aceea, vom încerca o posesie prelungită și vom combina cu răbdare. Am experiențe de joc contra scandinavilor și sper să îi putem ține bine pe pivotul și coordonatorul lor. Antrenamentele noastre s-au axat și pe o apărare mai solidă. Vom mai face vizionare pentru a le înțelege jocul. Trebuie să ne deblocăm psihic și să primim încredere” a declarat Pero Milosevic.

Timișorenii au plecat în această dimineață spre Kristiansand, orașul în care se va desfășura partida tur, cu Zlatko Daskaloski în lot, dar portarul macedonean e incert. Există însă și un aspect pozitiv după jocul de la Satu Mare, noul goalkeeper transferat Adam Savic salvând practic victoria (cu 23-22) în ultima secundă, când a apărat execuția lui Nicola Lazic de la 7 metri.

Partida ØIF Arendal – SCM Politehnica Timișoara se dispută mâine, de la ora 17.00 (ora României, în prima manșă a turului 2 preliminar din Cupa EHF. Meciul nu e televizat iar returul e progrmat peste o săptămână. Pentru a ajunge în grupele competiției continentale câștigătoarele din aceste faze mai au un tur preliminar de disputat pe lângă acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.