Timişoara va fi gazda primului festival de rockabilly din România. Vezi ce...

Timişoara va fi gazda primului festival de rockabilly din România. Vezi ce pregătesc organizatorii acestui eveniment VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia maghiară Killer Diller Combo va susţine un recital în cadrul primului festival de rockabilly din România
Formaţia maghiară Killer Diller Combo va susţine un recital în cadrul primului festival de rockabilly din România

La începutul lunii noiembrie, Timişoara va fi gazda primului festival de rockabilly din România, evenimentul numit Manufest urmând să le ofere celor interesaţi o serie de activităţi interesante şi recitaluri.

„A venit momentul ca şi România să aibă un festival de rockabilly (rock & roll) şi pentru acest eveniment Timişoara va avea onoarea de a fi gazdă. În zilele de 4-5 noiembrie clubul Manufactura se va transforma într-un spaţiu retro cu workshopuri dedicate genului, proiecţii de filme, open rock & roll piano, speakers, concerte, şi afterparty, dorind să ofere publicului atmosfera şi spiritul de festival rock & roll“, transmit organizatorii.

Primul nume confirmat la festivalul Manufest sunt maghiarii de la Killer Diller Combo, o trupă de șase oameni din Ungaria, iubitori ai muzicii americane din anii `40, `50, în special rockabilly, rhythm’n’blues, blues şi boogie-woogie swing.


„Trupa noastră e una din trupele importante de pe scena rockabilly din Ungaria, cântând regulat în cel mai cunoscut bar de rock`n`roll din Ungaria, „The Amigo” dar şi în alte cluburi de „rock on”. De asemenea, participăm şi la festivaluri din Ungaria şi Europa. Spectacolul colorat este umplut de ritmuri autentice de pian boogie-woogie, şi note de trompetă. În componenţă mai avem un chitarist cu ritmuri nebune, contrabas şi baterist jazzy. Nu în ultimul rând, o cântăreaţă foxy, cu o voce blues de neuitat“, spun membrii trupei maghiare în descrierea lor.

Abonamentele pentru acest festival costă 30 lei, iar biletul pentru o zi de festival va costa 20 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.