Consilierii județeni PNL, convocați de Robu la partid pentru a jura cu...

Consilierii județeni PNL, convocați de Robu la partid pentru a jura cu mâna pe Biblie că n-au votat cu PSD

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu și liderul consilierilor județeni liberali, Nicu Bitea, i-au convocat pe toți reprezentanții PNL în CJT la sediul partidului, la ora 17.00, unde aceștia vor fi puși să jure cu mâna pe biblie că n-au votat cu PSD în plenul de sâmbătă.

Primarul Timișoarei și președintele demisionar al PNL Timiș s-a declarat exasperat de faptul că doi consilieri județeni liberali au votat în favoarea numirii lui Călin Dobra ca nou președinte al CJT.


„Nu pot aprecia decât drept descalificabilă și, desigur, inadmisibilă, fapta celor doi consilieri județeni PNL care au votat în rând cu alianța majoritară constituită în jurul PSD la stabilirea noului președinte CJT. (…) Vom face tot posibilul să-i descoperim pe cei de o asemenea joasă speță și să-i eliminăm din rândurile noastre”, transmitea Nicolae Robu ieri dimineață, ca reacție la plenul Consiliului Județean Timiș de sâmbătă, când Călin Dobra a fost votat în funcția de președinte al forului cu 24 de voturi pentru, două dintre acestea venind din partea unor consilieri liberali.

Consilierii liberali au început să se adune la sediul partidului, iar Nicolae Robu a ajuns și el cu câteva minute după ora 17.00.

Ieri, Robu a intrat într-un duel „virtual” și cu doi foști președinți ai PNL Timiș, Viorel Coifan și Ovidiu Drăgănescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.