Primăria Timişoara a câştigat definitiv procesul cu RADEF pentru recuperarea cinematografelor. Ce...

Primăria Timişoara a câştigat definitiv procesul cu RADEF pentru recuperarea cinematografelor. Ce spune sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie și Justiție

1
DISTRIBUIȚI

cinema timis

Victorie definitivă pentru Primăria Timişoara care a câştigat irevocabil şi definitiv procesul cu RADEF, pentru recuperarea celor şapte cinematografe ale oraşului.

Primarul Nicolae Robu a anunţat pe Facebook că sentinţa definitivă a fost emisă în 20 ianuarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi că RADEF „este obligată să predea Primăriei Timișoara cele 7 cinematografe nominalizate mai jos – sălile de spectacol, împreună, unde este cazul, cu grădinile de vară conexe -, în termen de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti.


Sentința spune, de asemenea, că în cazul în care RADEF refuză încheierea protocolului de predare primire, hotărârea instanţei va ţine loc de protocol de pedare – primire.
Cele 7 cinematografe sunt:
1. Cinematograful Dacia – str. Zborului nr. 7
2. Cinematograful Timiş – Piața Victoriei nr. 7
3. Cinematograful Victoria – str. Ciprian Porumbescu nr. 2
4. Cinematograful Arta (cu grădină de vară) – str. Iancu Văcărescu nr. 18
5. Cinematograful Unirea – str. Mureş nr. 3
6. Cinematograful Fratelia – str. Izlaz nr. 40
7. Cinematograful Freidorf – str. Andreescu nr. 97
Un al 8-lea cinematograf, Studio, va trebui și el predat Primăriei de către RADEF și sperăm ca asta să se întâmple fără un nou proces, având în vedere cele de mai sus”.

Primarul a ţinut să reamintească şi că, în timpul mandatelor sale, primăria nu a înstrăinat niciun imobil.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Iata ca se poate, felicitari d-le Primar, continuati si cu spatiile Comerciale ajunse pe mana a tot felu de Borfasi de la imobiliare….succes !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.