Buchete de flori şi cadouri din partea fanilor, la primul concert susţinut...

Buchete de flori şi cadouri din partea fanilor, la primul concert susţinut de Tarja Turunen la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Tarja Turunen, regina muzicii symphonic rock & metal, a susţinut un concert în premieră în Timişoara

Tarja Turunen, regina muzicii symphonic rock & metal, a susţinut un concert în premieră în Timişoara, în seara zilei de joi, la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”, evenimentul desfășurându-se cu casa închisă.

Seara a debutat cu două recitaluri susţinute în deschidere de formaţia poloneză Anvision şi britanicii de la Devilfire, după care artista a cărei voce a făcut muzica trupei Nightwish cunoscută în întreaga lume a apărut pe scenă rostind câteva cuvinte în limba română. Spre dezamăgirea unor spectatori aflaţi în sală, Tarja Turunen nu a cântat piese din „era Nightwish”, concentrându-se pe melodiile din cariera ei solo, iar printre piesele care s-au regăsit în setlistul de la Timişoara s-au numărat „Victim of ritual”, „500 letters”, „Until my last breath”, „Eagle Eye”, „Love to hate” sau „Die Alive”.

Chiar dacă biletele pentru acest concert au fost cuprinse între 150 şi  390 lei, cu câteva zile înaintea acestui recital organizatorii de la Phoenix Enetrtainment au anunţat că evenimentul este sold – out, iar printre cei aflaţi în sală s-au numărat şi fani veniţi din alte oraşe.


Spre dezamăgirea fanilor, artista nu a stat la fotografii şi autografe după spectacol, dar unii spectatori mai norocoşi au avut parte de poze cu membrii trupei de acompaniament. După spectacol, Tarja Turunen a părăsit Timişoara urgent, având în vedere că în seara zilei de vineri, solista va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti.

În timpul spectacolului artista a primit câteva buchete de flori şi chiar şi cadouri de la fanii ei, care au creat o atmosferă de nota zece pentru acest spectacol care va rămâne memorabil pentru fanii celebrei artiste finlandeze, care a editat anul trecut cel de-al patrulea album solo, „The Shadow Self“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.