Bosquito a cucerit din nou Timişoara: două concerte de succes pentru trupa...

Bosquito a cucerit din nou Timişoara: două concerte de succes pentru trupa lui Radu Almăşan FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_266941" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Formaţia Bosquito a susţinut două concerte de succes la Timişoara

Membrii trupei Bosquito au creat o atmosferă încendiară în oraşul nostru cu ocazia concertelor pe care le-au susţinut vineri şi sâmbătă seara la Porto Arte, unde un public numeros a cântat alături de ei hiturile trupei care a devenit cunoscută graţie piesei cu versurile „Haaaai ai ai / Dă-i înainte cu tupeu / Haaaai ai ai / şi ai să vezi că nu e greu“. Printre cei aflaţi la faţa locului s-au numărat fani veniţi şi din alte oraşe, iar după recitaluri cei de la Bosquito au acordat o serie de autografe şi s-au fotografiat alături de cei prezenţi.

Formaţia Bosquito a fost fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, iar în perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum patru albume. În perioada 2009 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii sai au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioada au lansat şi piesa „Întuneric în culori”, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului Shakira. Piesa „Pepita”, un cover după o piesă populară mexicană făcuta celebră în anii ’60 de grupul Luis Alberto de Parana & Los Paraguayos, a adus trupei un val imens de popularitate. Printre piesele cântate de ei la Timişoara s-au numărat şi câteva cover-uri.

„Revenim de fiecare dată cu cea mai mare plăcere în Timişoara, un oraş în care avem o mulţime de fani şi care ne oferă surprize plăcute de fiecare dată. Ca de obicei, am avut parte de un public minunat, care a cântat alături de noi pe tot parcursul concertelor şi aşteptăm cu nerăbdare să revenim aici, pe malul Begăi“, ne-a declarat Radu Almăşan, solistul trupei Bosquito.

Foto: Hadade Adrian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.