Consiliul Judeţean Timiş, prima şedinţă live pe Facebook. Cum îşi explică Titu...

Consiliul Judeţean Timiş, prima şedinţă live pe Facebook. Cum îşi explică Titu Bojin iniţiativa

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a urmat exemplul impus de primarul Nicolae Robu şi, astăzi, a transmis live prima şedinţă de plen. Este pentru prima dată când instituţia oferă celor interesaţi posibilitatea de a viziona live discuţiile dintre consilierii judeţeni pe tema proiectelor. Şedinţa poate fi vizionată aici. Ideea i-a aparţinut lui Titu Bojin, consilier judeţean şi fost şef al Consiliului Judeţean Timiş.

„Eu cred că atâta timp cât putem să aducem informaţiile cât mai rapid şi cât mai aproape şi cât mai corect către cetăţean eu cred că este o problemă care trebuie să ne preocupe toţi şi atunci au fost de acord cu această idee şi am fost de acord ca să nu mai existe niciun fel de discuţii privind modul în care se iau hotărârile şi modul în care se prezintă reprezentanţii fiecărui partid şi de ce nu, poate vor fi unii care nu îşi mai dau atât de mult în petec şi vor fi mult mai atenţi legat de ceea ce îşi permit să vorbească.


Nu, nu am nicio treabă cu Lae, el e cu Facebook-ul şi cu internetul, eu mai puţin, dar nu sunt impotriva a ceea ce e nou”, a declarat Titu Bojin.

Şi, pentru ca prima transmise live să fie una memorabilă, aleşii judeţeni au avut parte de un moment comic, după ce masa consilierului Dorin Cutu s-a rupt. Mobilierul a fost reparat într-o scurtă pauză de cinci minute pe care aleşii au luat-o, însă a căzut în scurt timp din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.