Primire ULTRA’ pentru ASU Politehnica în noua formulă. Antrenorul Bogdan Andone mai...

Primire ULTRA’ pentru ASU Politehnica în noua formulă. Antrenorul Bogdan Andone mai anunță întăriri GALERIE FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica Timișoara și-a prezentat lotul cu care va ataca în mare măsură noul sezon al Ligii a II-a. Ambițiile sunt mari pentru ”Băieții în ghete”, care au pășit astăzi pe un balcon la o locație frecventată de suporterii alb-violeți. Cornel Predescu, Ionuț Plămadă, Raul Krausz și Marius Staicu sunt printre cele mai sonore mutări reușite sub comanda lui Bogdan Andone.

Rând pe rând componenții Politehnicii au fost prezentați, cu tot cu C.V. Mulți veniți au trecut și pe la UTA, ceea ce a declanșat însă doar chicoteli. Jucătorii au ținut tricoul o clipă ca Messi, apoi au fost aplaudați. Singurul absent de la prezentare a fost Mladibor Giuricici. Alin Crișanov a primit numărul 21, dar nu e încă sigur că ”veteranul” va semna. În zilele următoare ASU Poli mai încearcă să aducă măcar un fundaș central. Noutățile de până acum sunt: Marius Staicu, care va purta numărul 19, #15 Raul Krausz, #18 Ionuț Plămadă, #4 Ionuț Coadă, #5 Florin Lazea, #17 Cornel Predescu, #23 Emanuel Fișteag și #24 Alin Ignea. Adică nouă jucători din cei 21 prezentați sunt sosiți în vară. Bogdan Andone a fost aplaudat la scenă deschisă la prezentarea staff-ului. Acesta și-a completat echipa cu maseurul Pavel Hanciuc (ex-Lugoj, Cugir), dar și cu doctorii Andrei Bălănescu și iordanianul Musab Al Qatawneh. O modificare a avut loc și în fruntea clubului: noul președinte e prorectorul Florin Drăgan, care i-a luat astfel locul ”scriptic” lui Nicolae Neguț.

Finalul prezentării s-a încheiat cu fumigene violete și cântece cunoscute ale ultrașilor. ”Este o atmosferă extraordinară. La nivelul suporterilor echipa e pe podium în România, la nivelul lui Dinamo, Rapid, căci e ceva incredibil ce se întâmplă la această echipă. E o datorie morală pentru noi și jucători să facem un sezon bun și să-i mulțumim pe suporteri meci de meci. Vor fi jocuri necâștigate, dar la final prin atitudinea și determinarea jucătorilor oamenii să plece mulțumiți acasă. Un sezon bun e clasarea în primele zece. Vom aborda fiecare meci la victorie, indiferent de adversar și teren. Îmi doresc să tratăm și Cupa României cu seriozitate. Asta e filosofia mea, să tratăm la victorie orice joc”, a declarat Bogdan Andone, tehnicianul lui ASU Politehnica.

Deși e mulțumit de campania de transferuri noul ”principal” a subliniat nevoia de a mai aduce măcar un fundaș. De asemenea, momentan echipa se bazează pe doi portari tineri și ar mai fi nevoie de un goalkeeper experimentat. ”Am gândit bine această campanie, încercăm să ne încadrăm într-un buget foarte limitat, dar am luat jucătorii de care am luat nevoie. Cu siguranță vor mai apărea 1-2 jucători, unul va fi fundaș central. Încă nu am reușit, am purtat negocieri. Dar cei care vin trebuie să-și dorească să joace cu inima pentru ASU Politehnica, să fie convinși 100%”, a specificat Andone.

Tehnicianul nu a ascuns că incertitudinea cauzată de situația Forestei Suceava mai mult încurcă. ”Pentru echipa noastră e destul de echilibrat programul. Nu-mi place să spun că avem o primă deplasare foarte lungă… La fel după intermediară vom juca imediat la Clinceni. Aș prefera ca Foresta să se retragă pentru că jucăm tocmai în decembrie… Federația insistă din păcate cu această ligă cu 20 de echipe. Nimeni nu trage un semnal de alarmă cu aceste deplasări exagerat de lungi… Cu siguranță vom merge a Brăila în prima rundă, cu siguranță Metalul va rămâne”, a conchis Bogdan Andone.

ASU Politehnica va disputa ultima partidă de verificare a verii mâine, de la ora 11, pe terenul divizionarei C CSM Lugoj.

ASU POLITEHNICA: 

Au plecat: Ștefan Blănaru (AFC Hermannstadt), Bogdan Nicolescu (AEgir, Islanda), Alexandru Birău (Union Bad Hall, Austria), Adrian Ungureanu (împrumut expirat, Ripensia) Cristian Gălan, Ionuț Vucea, Laurențiu Telescu, Răzvan Gorovei, Andrei Țugui, Arthur Teut, Victor Gîrlea, Ricardo Filip (destinație necunoscută).

Au venit: Marius Staicu (CS Mioveni), Raul Krausz (Olimpia Satu Mare), Ionuț Plămadă (Sepsi Sf.


Gheorghe), Alin Ignea (ACS Poli), Florin Lazea (CSM Lugoj), Ionuț Coadă (UTA II), Emanuel Fișteag (Sebiș), Cornel Predescu (Skenderbeu, Albania), Alin Crișanov (ex-Enfield Town).

Lot actual ASU Politehnica 2017-18: Gakos, Fișteag – Motreanu, Bilia, Mera, Taub, Bîte, I. Coadă, Krausz, M. Stancu, Giuricici, Lazea, A. Ignea, Predescu, Sorescu, Ghinescu, Crișanov, Staicu, Plămadă, Bădăuță, Neamțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.