Cornel Predescu speră să-și relanseze cariera la ASU Politehnica. Ce așteptări au...

Cornel Predescu speră să-și relanseze cariera la ASU Politehnica. Ce așteptări au achizițiile ”Băieților în ghete” de la noul sezon

0
DISTRIBUIȚI
Cornel Predescu va purta numărul 17 la Timișoara

ASU Politehnica și-a prezentat ieri seară noua garnitură cu care va ataca Liga a II-a. Printre achiziții se numără și câteva nume foarte importante la acest nivel. Cornel Predescu și Ionuț Plămadă se află printre cei nouă jucători care s-au alăturat proiectului suporterilor timișoreni în această vară. Ambii au fost convinși să vină tocmai de atmosfera creată în jurul echipei.

Predescu (29 de ani) a venit la Timișoara după o experiență externă, în Albania, la Skenderbeu. Mijlocașul recunoaște că noul tehnician al bănățenilor a avut un rol important în alegerea sa. ”Au contat în alegerea mea foarte mult, atât antrenorul, Bogdan Andone, cât și Aurelian Băbuțan, ei mi-au prezentat acest proiect, mi-a plăcut ideea și am fost încântat. Am văzut când eram și la Academica ce atmosferă se creează la fiecare partidă aici, tocmai acest lucru ne va ajuta foarte mult”, ne-a spus Cornel Predescu.

Fostul jucător al lui Dinamo, Gloria Bistrița și Pandurii consideră că ASU Poli poate fi un capitol important în cariera sa. ”E nevoie de foarte multă muncă, suntem conștienți, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Principalul atu cred că va fi unitatea de grup și acest public minunat. Fiecare experiență a mea a fost de bun augur, am învățat lucruri bune și în Albania.


Sper ca și cariera mea să aibă o altă turnură odată cu venirea mea la Timișoara”, a mai spus Predescu, care e totodată și un fost golgheter în B, pe vremea când evolua la Bistrița.

Ionuț Plămadă, nr. 18 la ASU Poli

Ionuț Plămadă (27 de ani) a promovat cu Sepsi în Liga I la capătul ediției 2016-17, dar nu s-a putut bucura foarte mult de succes după ce a ratat finalul de sezon din cauza unei accidentări. ”E o atmosferă foarte frumoasă, niște oameni minunați. Mă bucur că am ales Timișoara, mă bucur că sunt aici. Au contat atmosfera și oamenii pe care i-am găsit aici, împreună cu conducerea care m-a convins să vin. Am avut un an foarte bun la Sepsi, din păcate m-am accidentat, dar consider că în acest moment Timișoara a fost o alegere bună, nicidecum un pas înapoi. Nu vreau să mă hazardez, trebuie să luăm lucrurile pas cu pas și la final să ne bucurăm împreună. Avem un lot foarte bun, cu niște jucători experimentați, avem și jucători tineri foarte buni, o echipă care închegându-se va avea rezultate foarte bune. În principal atuul nostru cred că va fi grupul”, a declarat cel care va evolua probabil în zona stângă a ofensivei alb-violete.

ASU Politehnica și-a prezentat aseară lotul pentru ediția 2017-18, unul format deocamdată din 21 de jucători, dintre care nouă nume sunt noi.

ASU Poli joacă astăzi la Lugoj (ora 11) ultima partidă test înaintea startului B-ului. Peste o săptămână timișorenii au o deplasare lungă, tocmai la Brăila, în prima etapă a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.