Liviu Dragnea: „Cred că cea mai bună locație pentru sala polivalentă a...

Liviu Dragnea: „Cred că cea mai bună locație pentru sala polivalentă a Timișoarei e la Giroc”

1
DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea a declarat, astăzi, în timpul unei vizite efectuate în județul Arad, la o fermă de vaci, că cea mai bună locație pentru construcția sălii polivalente a Timișoarei este lângă oraș, adică la Giroc.

„Am avut o discuție cu Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, pentru că acolo este o dorință firească pentru o sală polivalentă.


Dar nu eu decid asta, ci Ministerul Dezvoltării, în final. Cred că cea mai bună locație e lângă oraș, la Giroc, din câte am auzit”, a afirmat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a mai precizat că în cazul în care se va decide realizarea sălii polivalente la Giroc, ar trebui ca aceasta să fie construită astfel încât în ea să se poată organiza și evenimente artistice, mai ales că Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

„Dacă vor decide să facă sala polivalentă acolo, să o gândească ca o sală unde se pot desfășura și evenimente artistice, să facă o sală multifuncțională”, a mai adăugat Liviu Dragnea.

Întrebat de către jurnaliști în ce relație mai este cu fostul premier, liderul PSD a precizat doar că „Sorin Grindeanu este exclus din partid, la această oră. Nu e vorba de relații aici, am mai spus, am avut o întâlnire în care am discutat cu el și atât”. De asemenea, Liviu Dragnea a afirmat că va veni la Timișoara „foarte curând”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.