Misiune economică în Mexic pentru firmele din Timiș aflate în căutare de...

Misiune economică în Mexic pentru firmele din Timiș aflate în căutare de oportunități de afaceri. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

femei afacere

Firmele care sunt în căutarea de oportunități de afaceri sunt invitate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș la o misiune economică organizată în Mexic. Evenimentul are loc în perioada 29 noiembrie – 10 decembrie și este organizat cu sprijinul cluburilor Rotary din Timișoara.

“Scopul acestei misiuni îl constituie intensificarea relaţiilor economice dintre România şi Mexic şi identificarea de noi oportunităţi de afaceri. În acest sens, este în pregătire, cu aportul Ambasadei Statelor Unite Mexicane la București, un program profesional la camerele de comerț și/sau alte organizații economice din Ciudad de México și Cancún.


De asemenea, se are în vedere o întâlnire cu oameni de afaceri mexicani, la Ambasada României din Ciudad de México. Programul turistic de cunoaştere a culturii şi civilizaţiei mexicane cuprinde vizitarea celor mai importante obiective din Ciudad de México, Teotihuacán, ChichénItzá, Tulum, Cancún”, transmite CCIA Timiș.

Costul participării la misiunea economică este de 2.735 euro / persoană și include transport cu avionul pe ruta Budapesta– Paris–Ciudad de Mexico–Cancun– Paris–Budapesta, transferuri Timişoara-Budapesta și retur, cazare 10 nopți în cameră dublă la hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, și respectiv 5 stele, all inclusive, taxe intrare la obiective turistice din itinerar, ghid local vorbitor de limba română/engleză, precum și asistenţă din partea CCIAT pe durata desfăşurării programului profesional.

Termenul de înscriere este data de 14 septembrie, iar tariful este valabil pentru firmele membre ale CCIAT care confirmă participarea până la această dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.