Sute de infracțiuni în trafic descoperite în raziile efectuate de polişiştii rutieri...

Sute de infracțiuni în trafic descoperite în raziile efectuate de polişiştii rutieri din Timiş în weekend

0
DISTRIBUIȚI

Weekend activ pentru poliţiştii rutieri de pe întreg teritoriul judeţului Timiş. În perioada 25 – 27 traficul a fost supervizat şi au fost acordate nu mai puţin de 322 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

Dintre acestea 184 au fost date celor care nu au respectat limita legală de viteză şi au fost reţinute 22 de perimse de conducere.


Au fost constatate şase infracţiuni, în timp ce 37 de persoane care nu au utilizat centura de siguranţă au fost penalizate, fiind retrase 5 certificate de înmatriculare.

Au existat şi cazuri mai grave, precum cel din seara zilei de 26 august, atunci când, în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Săcălaz au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani care conducea băut pe DN59B. Rezultatul alcooltestului a fost de 0,79 mg alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea probelor biologice.

O zi mai târziu, în jurul orei 13.30, oamenii legii din Gătaia au depistat un bărbat de 47 de ani care conducea o maşină fără să aibă permis de conducere. Mai multe decât atât, autovehiculul nu era înmatriculat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.