Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara are un nou șef

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara are un nou șef

4
DISTRIBUIȚI

Poliția de Frontieră Timișoara are un nou șef, după ieșirea la pensie a celui care a ocupat funcția, chestorul Nicolaie Iancu. La propunerea făcută de inspectorul general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, printr-un ordin dat de ministrul Afacerilor Interne, Tiberiu-Gim Giurea a fost împuternicit în funcția de șef al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Tiberiu Giurea a mai fost șef al Sectorului Poliției de Frontieră Petea, în nord-vestul țării, dar și adjunctul șefului IJPF Satu-Mare.


De la jumătatea lunii decembrie din anul 2011 a coordonat activitatea Serviciului de Combaterea Migranției Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere, ocupând postul de șef de serviciu.

Șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, urmând ulterior cursurile post-universitare în domeniul cercetării penale, Managementul securizării frontierelor, Managementul strategic al Afacerilor Interne, dar și al Colegiului Național de Afaceri Interne.

4 COMENTARII

  1. Multa sanatate si putere de munca dle chestor ! La bursa zvonurilor se auzea de doi mari pretendenti, controversati din punctul meu de vedere , Nicoara si Remus.

  2. Extraordinar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Din nou nu au gasit domnii de la Bucuresti o varianta locala pt sef si inca odata noi cei de pe aici suntem umiliti si ni se arata ca suntem incompetenti!!!!!!!!!!
    Pana CAND!!!!!!!!!!
    ….si cu un simple „search” pe „goagle” te cam ingrozesti ce citesti de distinsul nou sef!

  3. Pt. @ john doe
    La ITPF TM sunt sute de ofițeri ce cunosc problematica si realitățile acestei zone.
    Nu e normal ce se întâmplă de foarte mult timp in acest inspectorat , probabil nici nu se vrea o așezare a acestuia în normalitate.
    Cei ce sunt SUSPECTATI de anumite complicitati infractionale ar trebui dovediti de cei in drept!
    P. S. ….omul e complet rupt de realitate si habar nu are de nimic. Vorbe ” goale ” fără nicio reprezentare în planul real !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.