Alegeri pentru şefia TNL Timiş: primarul din Ghiroda, faţă în faţă cu...

Alegeri pentru şefia TNL Timiş: primarul din Ghiroda, faţă în faţă cu ginerele omului de afaceri Dumitru Dinulescu UPDATE Cine a câștigat

0
DISTRIBUIȚI

Zi importantă pentru tinerii liberali din Timiş, care astăzi îşi aleg o nouă conducere. Imediat după fuziunea dintre PNL şi PDL, organizaţia TNL Timiş a fost condusă de tandemul Nicu Bitea – fost şef al tinerilor din PDL şi Liviu Cocean – fost lider al liberalilor din Timiş. Cei doi au trecut însă la organizaţiile de seniori după ce au împlinit 35 de ani. În cursa de astăzi s-au înscris doi competitori: Ionuț Stănușoiu, de 28 de ani, primar al comunei Ghiroda, acum președinte interimar al tinerilor liberali din Timiș, și Cosmin Șandru, de 29 ani, antreprenor, membru în Biroul Politic Județean al TNL Timiș şi soţ al Oanei Dinulescu, fiica omului de afaceri Dumitru Dinulescu, vicepreşedintele PNL Timiş şi prieten de concedii al primarului Nicolae Robu.

Stănuşoiu şi-a anunţat colegii de candidatură printr-un mesaj agramat postat pe Facebook.


„Mâine candidez pentru funcția de Președinte al Tineretului Național Liberal Timiș pe baza acelor valori care îmi oferă certititudinea că voi putea, împreună cu tinerii liberali să aduc această organizație acolo unde îi este meritul și locul”, a scris acesta. Conform Facebook, deviza lui Şandru este „misiune şi viziune”. La ora 16.30 s-a încheiat prima rundă de vot. Vom reveni cu rezultatele scrutinului intern pentru TNL Timiș.

UPDATE Câștigătorul alegerilor pentru șefia Tineretului Liberal din Timiș a fost Cosmin Șandru, cu 121 de voturi față de cele 93 primite de Ionuț Stănușoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.