SCM Politehnica s-a impus pe terenul campioanei Dinamo. Pe ce loc au...

SCM Politehnica s-a impus pe terenul campioanei Dinamo. Pe ce loc au urcat handbaliștii alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica

Formația pregătită de Pero Milosevic a obținut cea mai importantă victorie a sezonului de până acum. SCM Politehnica Timișoara a câștigat în fief-ul lui Dinamo București, scor 26-23, după un meci în care deținătoarea titlului nu a avut niciun moment avantaj pe tabelă.

După ce alb-roșii s-au impus mereu în ultimele întâlniri cu timișorenii elevii lui Pero Milosevic au făcut un joc aproape perfect în această seară.


SCM Poli a condus-o la start pe Dinamo cu 3-0 și 6-3, dar de fiecare dată gazdele au revenit și au egalat. O singură dată bănățenii au avut +4, în urma reușitei de 12-8 a lui Filip Marjanovic. Handbalistul sârb a fructificat toate loviturile de la 7 metri primite astăzi: 7 din 7! Și a fost prinicpalul marcator al lui Poli.

Avantajul de trei goluri în favoarea oaspeților a fost consemnat și la pauză (13-10). Dar Dinamo a revenit și de această dată. După un joc de-a șoarecele și pisica în continuare, tot Poli a fost prima din ”lanțul trofic”. Orbovic a restabilit avantajul de trei goluri cu două minute rămase din meci iar același Marjanovic a închis tabela și a lămurit definitiv soarta celor trei puncte.

Pe lângă importanța punctelor pentru SCM Politehnica a fost o victorie grozavă de moral în fața lui Dinamo. În urma acestui succes timișorenii urcă, cel puțin până la desfășurarea celorlaltor jocuri ale etapei a VIII-a, pe locul 3 în Liga Zimbrilor.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic (7 goluri), K. Milosevic 4, V. Milosevic 2, Marjanovic 9, Hrimiuc 1, Cîmpan 3 și Fenici 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.