Șoferi băuți în trafic și sute de amenzi date de polițiștii rutieri...

Șoferi băuți în trafic și sute de amenzi date de polițiștii rutieri în weekend

0
DISTRIBUIȚI

Poliția rutieră a fost în „gardă” și în zilele de la sfârșitul săptămânii trecute, atunci când a acționat pe raza Timișului pentru a preveni și combate cauzele care produc accidentele.


Au fost aplicate 719 sancțiuni contravenționale în perioada 27-29 octombrie și constatate 13 infracțiuni în trafic. Totodată, 64 de șoferi au rămas fără permise de conducere și au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare.

În aceeași perioadă, doi bărbați au fost prinși în stare avansată de ebrietate. Primul dintre cazuri a avut loc sâmbătă, 28 octombrie, în jurul orei 23.20, la Recaș. Alcoolemia mopedistului de 43 de ani s-a ridicat la 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că șoferul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. Și nu a fost doar atât. În urma verificărilor în baza de date, poliștii rutieri au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

În cursul aceleiași nopți, în jurul orei 01.55, în Timișoara a fost depistat un bărbat de 59 de ani, care conducea un autovehicul având alcoolemia la 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.