Thailandeza Nakadia aduce semnele fericirii la Timişoara

Thailandeza Nakadia aduce semnele fericirii la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Artista thailandeză Nakadia, considerată de presa de specialitate drept „fata asiatică” a scenei de muzică electronică din Europa, este invitata specială a unei petreceri care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în Timişoara. Născută în Thailanda şi stabilită de câţiva ani în Berlin, Nakadia are un stil open-minded, care a ajutat-o să ajungă artistul de azi, fiind respectată de toţi cei ce au fost martori la apariţiile ei, şi au transformat-o în cea mai cunoscută dj-iţă asiatică de techno. Nakadia este iubită atât pentru muzică, precum şi pentru personalitatea sa. Recent, Nakadia a fost inclusă în familia celor de la Coccon, iar printre locurile unde a mixat în ultima perioadă se numără The Zoo Project (Ibiza) sau Violett (Thailanda).

„Anul 2016 a fost un alt an nebun. Am avut 121 de gig-uri în 31 de ţări m-am alăturat familiei Coccon şi mi-am făcut noi prieteni în lumea întreagă.


Toate acestea par frumoase. Dar credeţi-mă, aceste realizări nu vin uşor. Este foarte greu să munceşti în fiecare zi. Cred că toată lumea din această industrie ştie cât sunt de murdare unele lucruri în industria muzicală. Fiind un artist în curs de afirmare, trebuie să demonstrezi ceva în fiecare zi. Mai ales dacă eşti o artistă din Asia. Probabil că nu primeşti acelaşi credit pe care l-ar obţine un bărbat din Berlin sau Londra. Dar povestea mea arată că muzica poate depăşi toate obstacolele şi la final demonstrează că haterii se înşeală. Chiar şi o fată din estul Thailandei poate împrăştia fericire în lume prin intermediul muzicii“, a declarat artista.

Nakadia a mai fost prezentă în oraşul nostru în luna septembrie a anului 2015 în cadrul unei petreceri Girls Love Techno, unde au mai fost prezente brazilianca DJ Anna, Nusha şi Tania.

Evenimentul „Signs of hapiness“ va avea loc vineri, 13 octombrie, de la ora 23.59, la Database, iar alături de invitata specială a nopţii vor mai mixa Luca M şi Just2. Biletele pentru acest party costă 30 lei până la ora 01, şi 40 lei după.

Foto: Facebook Nakadia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.