Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident rutier. Şoferul vinovat,...

Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident rutier. Şoferul vinovat, care a fugit de la locul faptei, nu avea permis de conducere

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a murit şi alţi trei au fost răniţi, în timpul nopţii trecute, în urma impactului dintre două maşini, una răsturnându-se. Şoferul vinovat, un tânăr de 23 de ani, din Cornăţel, judeţul Sibiu, nu avea permis de conducere, potrivit Mediafax.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat în această dimineaţa că accidentul de pe Drumul Judeţean 106, din zona localităţii Cornăţel, a fost produs de un şofer de 23 de ani, fără permis, care a şi fugit de la locul evenimentului rutier.

„Un localnic de 23 de ani, din Cornăţel, a condus autoturismul pe ruta Agnita-Sibiu, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, răsturnându-se.


Şoferul şi doi pasageri au fugit de la locul accidentului, fiind indentificat ulterior. Al treilea pasager, de 48 de ani, a decedat în urma impactului”, a spus Welter.

Potrivit purătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Welter, trintre cei trei răniţi este şi un copil de 13 ani.

„Printre persoanele rănite a fost şi un copil în varsta de 13 ani. A Intervenit Detaşamentul de pompieri Sibiu cu SMURD, autospeciala pentru transport victime multiple şi Descarcerarea. Cele trei persoane rănite, conştiente, au fost transportate la spital cu politraumatisme”, a spus Nistor.

Tânărul care a provocat accidentul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsire a locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.