Ultrașii timișoreni au renovat vestiarul lui ASU Politehnica. Cum arată acum casa...

Ultrașii timișoreni au renovat vestiarul lui ASU Politehnica. Cum arată acum casa ”Băieților în ghete” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_297415" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: Politehnica Timișoara / Facebook

Elevii lui Bogdan Andone au fost recompensați în mod inedit de fani pentru rezultatele bune din Liga a II-a. Vestiarul în care se schimbă jucătorii lui ASU Politehnica pe arena ”Știința” a fost renovat de voluntari din Peluza Sud Timișoara cu ajutorul sponsorului principal și al unui partener al echipei.

Printre adițiile ”fine” aduse de fani vestiarului ”Băieților în ghete” se numără termeni care au rolul de a încuraja și monta echipa, precum ”mândrie” ori ”sacrificiu”, dar și celebrul vers ”Ca pe Celtic să întreci orice echipă în orice meci!”, dintr-un cântec al galeriei. În locul vechilor lambriuri a apărut de asemenea și o imagine care reprezintă Politehnica suporterilor.

Lucrările de renovare s-au făcut chiar de către suporteri din Peluza Sud Timișoara cu sprijinul sponsorului principal al lui ASU Poli, prezent pe tricourile de joc din acest sezon, precum și cu un alt partener al clubului. Conform paginii oficiale a alb-violeților vestiarul nu mai suferise modificări de circa 18 de ani, de pe timpul când Telecom Timișoara evolua pe ”Știința” în Divizia C. Pe pagina oficială a clubului sunt invitați și alți fani doritori să ajute pentru noi lucrări care vor avea loc pe perioada iernii.

ASU Politehnica ocupă momentan locul 7 în Liga a II-a, cu 30 de puncte, și se află la distanță de șase puncte de locul 3, ocupat de Chindia Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.