Accident grav pe autostradă, între Timișoara și Deva: șofer încarcerat, după ce...

Accident grav pe autostradă, între Timișoara și Deva: șofer încarcerat, după ce s-a izbit cu microbuzul de un tir FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident grav a avut loc noaptea trecută pe autostrada A1, care face legătura între Timișoara și Deva. Un șofer de 36 de ani a ajuns la spital cu răni grave după ce a intrat cu microbuzul pe care îl conducea în remorca unui tir.

Accidentul a avut loc puțin după miezul nopții. Șoferul microbuzului de marfă nu a păstrat distanța regulamentară față de tir-ul din față și a intrat în plin în remorca acestuia. Autotrenul transporta butelii goale.

În urma impactului, șoferul microbuzului a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate. Victima a fost preluată în stare de conștiență de un echipaj de la Ambulanță și transportată de urgență la spital. Șoferul era singur în autovehicul.

Conducătorul auto din TIR și pasagerul au scăpat nevătămați. Traficul pe un sens de mers a fost blocat mai multe zeci de minute din cauza accidentului.

La fața locului au intervenit 14 pompieri de la Lugoj și Făget cu o autospecială de Descarcerare și două autospeciale de stingere cu apă și spumă.


Polițiștii încearcă acum să stabilească cum s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.