Protest în fața sediului PSD Timiș: „Toți cei care au condus partidul...

Protest în fața sediului PSD Timiș: „Toți cei care au condus partidul sunt niște comuniști”. Participanții legitimează presa UPDATE Ce spune președintele executiv al PSD Timiș

4
DISTRIBUIȚI

Un mini-protest a avut loc astăzi în fața sediului PSD Timiș, de la ora 13. Câteva zeci de protestatari s-au adunat în fața sediului partidului, nemulțumiți de modificările pe care PSD vrea să le aducă legilor Justiției.

Întrebat de ce a ieșit în stradă, unul din nemulțumiți a spus „pentru că nu suportăm tot ce face PSD la ora actuală, cu toate legile împotriva justiției pe care le dau.


Se pare că trendul PSD este mai mult spre Rusia decât spre Europa, noi vrem să facem aici o colectă, să strângem niște bani, să îi trimitem, în special pe domnul Dragnea, să meargă în Rusia, pentru că se pare că sunt mai apropiați de Rusia decât de Europa. Au fost tot timpul, pentru că sunt niște comuniști. Au fost tot timpul, de la Iliescu încoace, toți cei care au condus partidul sunt niște comuniști. Ne-am săturat de ei, vrem să plece din România”. Același protestatar i-a cerut reporterului PRESSALERT.ro să se legitimeze pentru a se asigura că nu are de-a face cu vreun pesedist, iar după ce i s-a spus că nu este organ al legii să ceară legitimarea, acesta a subliniat că reporterul ar trebui să îi fie recunoscător pentru că i-a oferit declarații, „din timpul meu”.

Dupa jumătate de oră, protestatarii au plecat.

UPDATE Reprezentanții partidului social-democrat din Timiș au reacționat sec la protest. „Nu am fost invitat să stau de vorbă cu protestatarii. E dreptul fiecăruia să protesteze, în limitele legii”, a declarat Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș.

 

4 COMENTARII

 1. Pe bune? PSD timis e condus de un profesor de sport? CJT e condus de un profesor de sport?
  De fapt e u spectaculoasa imbunatarie… fata de un tractorist…
  Oare ce spun copii, familia si vecinii unui astfel de specimen? cred ca parintilor le e tare rusine de el, ma rog, daca nu au venit si ei pe tancurile sovietice…

 2. PSD desfiinteaza Colegiul Mincu in complicitate cu PNL, interesele mafiei imobiliare sunt mai mari decat programul de guvernare.
  PSD mareste pe sest impozitele la IMM si PFA.
  PSD comite vaccinarea obligatorie, o monstruozitate juridica si medicala.

  PSD are multe probleme, dar NU cele pentru care ies tampitii aia in strada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.