Audienţele cu conducerea CJ Timiş se suspendă. Programul pentru sărbătorile de iarnă

Audienţele cu conducerea CJ Timiş se suspendă. Programul pentru sărbătorile de iarnă

0
DISTRIBUIȚI

Aveți probleme pentru care e nevoie să cereţi ajutor de la conducerea Consiliului Judeţean Timiş? Mai aveți doar câteva zile disponibile, în acest an, pentru a discuta cu vicepreședinții Roxana Iliescu și Traian Stancu sau cu președintele Călin Dobra.

„Consiliul Județean Timiș își suspendă programul de lucru cu publicul şi audiențele începând cu data de 18 decembrie 2017, urmând ca acestea să fie reluate din data de 8 ianuarie 2018.


Modificarea programului se face având în vedere că în cea de-a doua jumătate a lunii decembrie Consiliul Judeţean Timiş şi instituţiile subordonate organizează o serie de manifestări dedicate Revoluţiei din Decembrie 1989 şi sărbătorilor de iarnă („Alaiul colindătorilor”, „Tradiţii de iarnă în Timiş şi Banat”, „Festivalul de datini, colinde şi obiceiuri de iarnă” etc.) și că tot în această perioadă sunt programate să se desfășoare activităţi curente necesare încheierii anului (arhivarea documentelor, întocmirea rapoartelor de activitate, etc.)”, a transmis CJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.