Percheziții în vestul țării la suspecți care dețineau ilegal petarde și artificii....

Percheziții în vestul țării la suspecți care dețineau ilegal petarde și artificii. Ce „arsenal” au descoperit polițiștii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

petarde

Polițiștii din județul Caraș-Severin au confiscat, ieri, mii de petarde și artificii, în urma mai multor acțiuni pe care le-au desfășurat în cadrul Planului “Foc de artificii”.

Astfel, au fost efectuate două percheziții pe raza comunei Măureni și satul Șoșdea, la locuințele a doi bărbați, unul de 55 de ani, altul de 47 de ani, fiind identificate și ridicate peste 2.500 de articole pirotehnice și trei baterii pirotehnice cu o greutate de peste 12 kilograme, deținute ilegal.

De asemenea, tot ieri, pe o stradă din orașul Bocșa a fost identificat un tânăr de 23 de ani, care avea asupra sa câteva sute de articole pirotehnice. Totodată, pe o altă stradă din Bocșa a fost oprită o mașină condusă de un tânăr de 21 de ani din comuna Doclin, iar în urma verificării autoturismului, în portbagajul acestuia au fost găsite peste 1.000 de articole pirotehnice.

“Toate articolele pirotehnice au fost confiscate.


Polițiștii continuă cercetările față de persoanele de mai sus sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului materialelor explosive și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.