TAB-uri, tunuri, elicoptere și mii de timișoreni la parada de Ziua Națională...

TAB-uri, tunuri, elicoptere și mii de timișoreni la parada de Ziua Națională de la Timișoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_298705" style="width: 640px" class="wp-caption aligncenter">
Foto: Virgil Simonescu

Mii de timișoreni au asistat la defilarea efectivelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, de la Serviciul Român de Informații (SRI), Penitenciarul Timișoara, Poliţia de Frontieră, Poliţia Locală şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

Programul special de 1 Decembrie a început de la 11.00 cu întâmpinarea oficialităţilor, în fața Prefecturii Timiș. Au urmat prezentarea onorului, salutarea Drapelului de Luptă, ocuparea locului în dispozitiv, intonarea Imnului Naţional al României Bulevardul Revoluției din 1989, o slujbă religiosă și dscursuri ale oficialităților, iar parada propriu-zisă a început după ora 11.30, ținând aproximativ jumătate de oră. Miile de timișoreni au putut admira TAB-uri și tunuri ale Armatei, dar și trei elicoptere care au survolat zona de deasupra Prefecturii.

Seara, timișorenii sunt așteptați în Piața Victoriei unde, începând cu ora 18.30, vor avea loc o serie de concerte, deschiderea oficială a târgului de Crăciun, ziua urmând să se încheie cu un foc de artificii programat pentru ora 22.30. Programul complet poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.