Terapie cu iubire: ce reacție au avut timișorenii care treceau prin Piața...

Terapie cu iubire: ce reacție au avut timișorenii care treceau prin Piața Victoriei când li s-au oferit îmbrățișări FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Sute de timișoreni care s-au plimbat, în această seară, prin centrul orașului au fost îmbrățișați gratuit de 30 de voluntari de toate vârstele, în cadrul campaniei “Free Hugs”, organizată de către o asociație.

Acțiunea “Free Hugs: Îmbrățișări gratuite” a fost organizată pentru cel de-al șaptelea an consecutiv de Asociația Look Inside. Aproximativ 30 de voluntari, printre care și copii de cinci sau nouă ani, au participat la campania desfășurată, în această după-amiază, în centrul Timișoarei, după ce au aflat de pe Facebook că pot oferi îmbrățișări gratuite.

Astfel, ținând în mâini afișe cu mesajele “Îmbrățișări gratuite” sau “Free hugs”, voluntarii s-au plimbat prin Piața Victoriei pentru a le propune trecătorilor să fie strânși în brațe.

“La acțiune participă aproximativ 30 de voluntari, dintre care doar șase fac parte din Asociația Look Inside, restul sunt voluntari adunați de pe Facebook, în ultimele zile, care au dorit să ofere o îmbrățișare. Scopul acestei acțiuni este de a dărui dragoste, fericire. Ideea acestei campanii, care este una internațională, a pornit undeva în anii ’80, în momentul în care un pastor îi învăța pe oameni să dăruiască iubire în public”, ne-a spus Ina Niță, voluntar în cadrul Asociației Look Inside.

Potrivit organizatorilor, majoritatea trecătorilor cărora li s-a propus să fie strânși în brațe au răspuns pozitiv, iar cei mai încântați de idee au fost străinii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.